Οφρυδόπουλος: «Μας στεναχωρεί το αποτέλεσμα γιατί η εικόνα μας ήταν καλή» (vid)

Οφρυδόπουλος: «Μας στεναχωρεί το αποτέλεσμα γιατί η εικόνα μας ήταν καλή» (vid)

Στην καλή εικόνα που είχε η ΑΕΚ Β' στη Ριζούπολη στάθηκε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η ΑΕΚ Β’ ξεκίνησε με ήττα τη φετινή της πορεία στη Super League 2 μετά το 1-0 από τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο να τονίζει πάντως ότι η εικόνα της ομάδας ήταν καλή παρά το αρνητικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης: Ο μοναδικός παίκτης που άλλαξε ο Μίτσελ στη δοκιμή πριν το ντέρμπι και ο Ελ Αραμπί…

Όσα είπε ο Οφρυδόπουλος:

«Να ευχηθώ σε όλους καλή σεζόν να έχουμε αν και καθυστερήσαμε. Το παιχνίδι ήταν μέτριο. Και οι δύο ομάδες όμως είχαν τον ρυθμό τους. Έψαχναν το γκολ. Δεν είχε ποιότητα όμως το παιχνίδι μας γιατί υπήρχε και άγχος. Κρίθηκε από μία στατική φάση στο τέλος.

Εμείς σταθήκαμε καλά απέναντι σε μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Σίγουρα μας στεναχωρεί το αποτέλεσμα. Γιατί η εικόνα μας ήταν καλή. Θα δουλέψουμε στη συνέχεια και θα εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι.

Είμαστε μία νέα ομάδα, ρίξαμε και τον μέσο όρο ηλικίας φέτος κι άλλο. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο να ευχαριστηθεί ο κόσμος που μας βλέπει αλλά και να δούμε και ποια παιδιά μπορούν να κάνουν το βήμα παραπάνω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ