ΠΑΟΚ Β’ – ΑΕΛ 1-0: Αντεξε με 10 παίκτες και έφτασε στην πρώτη του νίκη

ΠΑΟΚ Β’ – ΑΕΛ 1-0: Αντεξε με 10 παίκτες και έφτασε στην πρώτη του νίκη

Με τον Γκορντεζιάνι να σκοράρει και να αποβάλλεται στο 47ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ Β' επικράτησε της ΑΕΛ με 1-0.

Την πρώτη του νίκη στην Super League 2 πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ Β’. Σε ένα πραγματικό… θρίλερ με φοβερό σασπένς, οι «ασπρόμαυροι» κατάφεραν να επιβιώσουν, επικρατώντας της ΑΕΛ με 1-0.

Ο Δικέφαλος του βορρά ανέβηκε στους 4 βαθμούς, με τους «βυσσινί» να παραμένουν στους 3 μετά και την ήττα.

Διαβάστε επίσης: Μουντιάλ 2022: Με την παλιά φρουρά, με νέο αίμα και χωρίς τον Ραμός η Ισπανία στο Κατάρ

Απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης των δυο ομάδων ήταν ο Βασίλης Γκορντεζιάνι. Αρχικά στο 30ο λεπτό και μετά από υπέροχη ανάπτυξη των γηπεδούχων, ο 20χρονος επιθετικός βρήκε δίχτυα, γράφοντας το 1-0. Ωστόσο, στο 47′  ο διαιτητής του έδειξε τον δρόμο για τα αποδυτήρια,  καθώς κλώτσησε εκτός φάσης τον Παπαγεωργίου και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη.

Η ΑΕΛ πίεσε, έχασε πολλές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα αυτή του 90ου λεπτού. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, με τον Πλέγα να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Ταλιχμανίδη.

Οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία άντεξαν μέχρι και το τέλος, φτάνοντας στην πρώτη τους επιτυχία στο εφετινό πρωτάθλημα.  Στα αξιοσημείωτα και ευχάριστα της αναμέτρησης η 45λεπτη συμμετοχή του Γιάννη Μιχαηλίδη, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά βασικός από τον περασμένο Μάρτιο.

Οι συνθέσεις: 

ΠΑΟΚ Β (Πάμπλο Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Τασιούρας, Μιχαηλίδης (46′ Κωττάς), Μορικέλι, Κιτσάκης (75′ Μελετίδης), Ουεντραόγκο, Γρόσδης, Χατζηστραβός (57′ Δαρέλας), Μπράντονιτς (63′ Σπυρίδης), Σπυράκος, Γκορντεζιάνι.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος (36′ Σουλούκος), Θ. Παπαγεωργίου, Κοσονού (62′ Μαΐδανός), Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Πλέγας, Κ. Παπαγεωργίου (62′ Αντράντα), Θωμαΐδης (55′ Μαυριάς), Νικολιάς, Πεντρόσο, Όγκμποε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ