ΠΑΟΚ: «Άγρια» γκάζια από Λουτσέσκου – Συνάντηση Μπότο με Γκαρσία (vid)

ΠΑΟΚ: «Άγρια» γκάζια από Λουτσέσκου – Συνάντηση Μπότο με Γκαρσία (vid)

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τα... πήρε στην προπόνηση του ΠΑΟΚ ενώ Ζοσέ Μπότο και Πάμπλο Γκαρσία είχαν τετ α τετ με αντικείμενο συζήτησης την ομάδα Β' και την Κ19 του συλλόγου.

Σε εγρήγορση θέλει να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές του ο Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει των δύο αναμετρήσεων του ΠΑΟΚ μέχρι το φινάλε του πρώτου γύρου της Super League και τη διακοπή του Μουντιάλ.

Στην προπόνηση της Τρίτης (8/11) μάλιστα ο Ρουμάνος τεχνικός ανέβασε τους τόνους θέλοντας να ξυπνήσει τους παίκτες του. «Είμαστε στην προπόνηση, πρέπει να παίζουμε με ένταση! Να παίζουμε γρήγορα, μπορούμε να παίζουμε ακόμα πιο γρήγορα. Πρέπει να κινούμαστε πιο γρήγορα και να μεταφέρουμε την μπάλα μπροστά, να αλλάζουμε πλευρές στο γήπεδο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λουτσέσκου, με το στιγμιότυπο να είναι στο 1.26 του βίντεο.

Διαβάστε επίσης: Διαμαντόπουλος: Για τέταρτη φορά φέτος σε παιχνίδι της ΑΕΚ (vids)

Tα είπαν Μπότο και Γκαρσία

Εξελίξεις υπήρξαν και σε επίπεδο Β’ ομάδας όπου ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου, ο Ζοσέ Μπότο, συναντήθηκε με τον προπονητή του ΠΑΟΚ Β’, Πάμπλο Γκαρσία. Κύριο θέμα συζήτησης των δύο ανδρών ήταν η αξιοποίηση και εξέλιξη νεαρών παικτών που θα μπορέσουν μελλοντικά να σταθούν και στην πρώτη ομάδα.

Κάτι στο οποίο ο ΠΑΟΚ δίνει μεγάλη έμφαση και έχει εδώ και χρόνια απτά αποτελέσματα. Κουλιεράκης, Λύρατζης, Τσαούσης και Κωσταντέλιας είναι μερικά παραδείγματα παικτών που αναδείχθηκαν από τις ακαδημίες της ομάδας και πλέον έχουν σημαντικό ρόλο στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ