ΑΕΚ Β’ – Ηλιούπολη 0-0: Όλα μηδέν στο «Σεραφείδειο»

ΑΕΚ Β’ – Ηλιούπολη 0-0: Όλα μηδέν στο «Σεραφείδειο»

ΑΕΚ Β' και Ηλιούπολη έμειναν στο 0-0 στο «Σεραφείδειο» των Σπάτων, με τους «κιτρινόμαυρους» να παίρνουν τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα. Έκανε σεφτέ ο Απόλλων Λάρισας, 1-0 τον Μακεδονικό.

Η ΑΕΚ Β’ ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Ηλιούπολη στο Σεραφείδειο, σε αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2. Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου πήρε έτσι τον πρώτο της βαθμό για φέτος αφού την πρώτη αγωνιστική είχε ξεκινήσει με ήττα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Πιο κοντά στο γκολ έφτασε η Ένωση, με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους. Στο 48′ συγκεκριμένα, ο Μουστακόπουλος έπιασε ένα ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Περιστερίδη. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη στην τελευταία φάση του ματς, αλλά ο Κρέτσυ δεν κατάφερε να σκοράρει από κοντά με προβολή.

Διαβάστε επίσης: Στην αντεπίθεση η ΕΟΚ: «Ο Παναθηναϊκός δεν έδωσε άδεια στον Παπαγιάννη»

ΑΕΚ Β’ (Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Σταμούλης, Κάτσικας, Τρουμπούλος, Παρράς, Ρουκουνάκης, Μουστακόπουλος (70′ Κορομηλάς), Μαχαίρας (70′ Σκόνδρας), Γερολέμου (84′ Γκολφίνος), Ε. Χριστόπουλος, Κοσίδης.

Ηλιούπολη (Παντέλης): Περιστερίδης, Πολίμος, Μπουσάι (67′ Ντίαζ), Κρητικός, Μουριέλ, Γκοτσούλιας, Τσαφταρίδης, Δημητριάδης (57′ Κρέτσι), Βασιλείου (66′ Βάρκας), Μπαστακός, Ματσούκας.

Στο άλλο παιχνίδι, ο Απόλλωνας Λάρισας νίκησε με 1-0 τον Μακεδονικό χάρη σε γκολ του Σιατραβάνη στο 80′ και πανηγύρισε το πρώτο φετινό του τρίποντο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ