Τι βλέπουν οι μπουκ για το Ολυμπιακός – ΑΕΚ και ο ρόλος της Λεωφόρου (pics)

Τι βλέπουν οι μπουκ για το Ολυμπιακός – ΑΕΚ και ο ρόλος της Λεωφόρου (pics)

Οι αποδόσεις για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη και η εμφάνιση των ερυθρόλευκων στη Λεωφόρο που έπαιξε τον δικό της ρόλο...

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη (13/11, 19:30) για την 13η αγωνιστική της Superleague, ακριβώς πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ του Κατάρ. Το ντέρμπι ανάμεσα στους ερυθρόλευκους και την Ένωση είναι αυτό που θα κλείσει ουσιαστικά τον πρώτο γύρο, με τις δυο ομάδες να «καίγονται» για τρίποντο, προκειμένου να μη χάσουν κι άλλο έδαφος από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Η διαφορά ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό είναι τέσσερις βαθμοί και μετά την ισοπαλία στη Λεωφόρο την περασμένη βδομάδα των πρωταθλητών Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό, αλλά κυρίως ο τρόπος που ήρθε, κάνει το αυριανό ματς ίσως το πιο σημαντικό μέχρι και σήμερα στη σεζόν. Η ισοπαλία δεν βολεύει κανέναν από τους δυο, με την ΑΕΚ να είναι στο -6 από την κορυφή και ο Ολυμπιακός στο -10, ενώ όποιος χάσει, αν το τριφύλλι νικήσει τον Ατρόμητο χάνει έδαφος…

Το Καραϊσκάκη αναμένεται να είναι κατάμεστο και «καυτό», ο Ολυμπιακός είναι σε πολύ καλή κατάσταση, κάτι που απέδειξε και στη Λεωφόρο και όπως είναι λογικό η μπουκ δίνουν οριακά φαβορί τους γηπεδούχους, μετά τις τελευταίες εμφανίσεις. Συγκεκριμένα, οι αποδόσεις έχουν ήδη βγει για το ματς της Κυριακής και οι μπουκ βλέπουν τον Ολυμπιακό να επικρατεί, αφού στις περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες προσφέρεται σε απόδοση περίπου στο 2.20-2.30.

Τεράστιο ρόλο σε αυτή την αλλαγή συγκριτικά με το ματς της περασμένης εβδομάδας με τον Παναθηναϊκό έπαιξε η εικόνα του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο και το γεγονός ότι ήταν πολύ καλύτερος. Μάλιστα αν δεν δινόταν το πέναλτι-φάντασμα στο 97ο λεπτό οι Πειραιώτες θα έφευγαν με τη νίκη από την έδρα του «αιωνίου». Γενικότερα ο Ολυμπιακός δείχνει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο και οι μπουκ φαίνεται να το έχουν λάβει υπόψιν.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι οριακά το φαβορί στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, με την Ένωση ωστόσο να τη δίνει περίπου σε απόδοση 3.25 να περάσει από το Καραϊσκάκη, ενώ η ισοπαλία προσφέρεται σε απόδοση περίπου στο 3.35 με 3.50.

Δείτε τις αποδόσεις:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ