Παναθηναϊκός Β’ – Λεβαδειακός 1-1: Χωρίς νικητή το φιλικό

Παναθηναϊκός Β’ – Λεβαδειακός 1-1: Χωρίς νικητή το φιλικό

Ισόπαλο με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε το φιλικό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό Β' και τον Λεβαδειακό, στο Κορωπί.

Παναθηναϊκός Β’ και Λεβαδειακός αναμετρήθηκαν σε φιλικό αγώνα στο Κορωπί, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 1-1, λίγο καιρό πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων των Βοιωτών.

Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν στο σκορ χάρη στο γκολ του Καρβούνη στο 53ο λεπτό, με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να βρίσκουν σχετικά γρήγορα απάντηση και να ισοφαρίζουν με τον Σκβάρκα με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή στο 66′.

Διαβάστε επίσης: Το εργοστάσιο… παιχνιδιών της Μπενφίκα και η μια ακόμη απόδειξη για τον Σάντος

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι στην αναμέτρηση, ο Λεβαδειακός στο 73ο λεπτό ενώ το «τριφύλλι» στο πρώτο μέρος με τον Αθανασακόπουλο. Λίγο έλειψε η ομάδα του Γιάσμινκο Βέλιτς να ολοκληρώσει την ανατροπή, αλλά ο Βρακάς δεν μπόρεσε να ευστοχήσει σε εκτέλεση πέναλτι στο 75′ κι έτσι το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Παναθηναϊκός Β’: Ξενόπουλος (46’ Σουρδής, 60’ λ.τ. Ξενόπουλος, 75’ Μαργκόνο), Ανδρικόπουλος, Προδρομίτης (75’ Κωστόπουλος), Αντωνίου, Τερεζίου (70’ Νταμπίζας), Βουτσάς (46’ Καρβούνης), Σερπέζης (46’ Καραμπάς), Γκουστάβο (46’ Ηλιάδης), Αθανασακόπουλος (75’ Ματσαδές), Σαρδέλης (46’ Δημητριάδης), Μπιλάλ (78’ Αγκοστίνιο).

Λεβαδειακός: Στογιάνοβιτς (46′ Μάρκοβιτς), Ντεντάκης (60′ Τζημόπουλος), Τσάπρας, Μπαχανάκ (85′ Κωνσταντινίδης), Βήχος (78′ Παναγιώτου), Μεχία (60′ Γιαννιώτας, 87′ Ντουκαρά), Νίκας, Βρακάς (78′ Μουτίνιο), Λούα Λούα (46′ Δούμτσιος), Σκβάρκα (87′ Τορό), Πέτρε (46′ Τσιριγώτης, 83′ Συμελίδης)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ