Νέα Σαλαμίνα – Παναθηναϊκός 0-1: Έκλεισαν με νίκη τα φιλικά στην Κύπρο οι «πράσινοι» (vids)

Νέα Σαλαμίνα – Παναθηναϊκός 0-1: Έκλεισαν με νίκη τα φιλικά στην Κύπρο οι «πράσινοι» (vids)

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 της Νέας Σαλαμίνας στο τελευταίο του φιλικό στην Κύπρο και ολοκλήρωσε με νίκη τη χειμερινή του προετοιμασία.

Χάρη στο γκολ του Άντραζ Σπόραρ στο 29ο λεπτό, ο Παναθηναϊκός νίκησε με 1-0 τη Νέα Σαλαμίνα στην τρίτη και τελευταία αναμέτρηση του στην Κύπρο. Καλύτεροι οι «πράσινοι» στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς πολλές μεγάλες φάσεις το δεύτερο μέρος με τους δύο προπονητές να αλλάζουν εντελώς τις αρχικές τους ενδεκάδες.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ιδιαίτερα απειλητικός στο πρώτο ημίχρονο, φτάνοντας σε αρκετές τελικές. Ο Βέρμπιτς στο 7′ και ο Σπόραρ στο 13′ είχαν την ευκαιρία να σκοράρουν, οι προσπάθειές τους ωστόσο πέρασαν λίγο άουτ από την εστία του Κίσσα. Στο 18΄ο Παλάσιος έκανε ωραίο σουτ με τη μία, με την μπάλα όμως να φεύγει και πάλι εκτός στόχου.

Διαβάστε επίσης: Το εργοστάσιο… παιχνιδιών της Μπενφίκα και η μια ακόμη απόδειξη για τον Σάντος

Τελικά στο 29ο λεπτό ο Άντραζ Σπόραρ κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Χουάνκαρ γύρισε από τα αριστερά, ο Κίσσας απομάκρυνε με γροθιές, η μπάλα έφτασε στον Μπερνάρντ κι εκείνος, με τη βοήθεια της τύχης, τροφοδότησε τον Σλοβένο επιθετικό που με σουτ με το αριστερό έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν πολλές αλλαγές και με την έναρξη λίγο έλειψε να ισοφαρίσουν στην καλύτερή τους στιγμή στο ματς. Ο Κλίμοβιτς έκανε το σουτ στην κίνηση, με τον Μπρινιόλι που μόλις είχε περάσει στο ματς να του λέει όχι με το πόδι. Το ματς στο δεύτερο μέρος «έσβησε» αρκετά, οι δύο προπονητές άλλαξαν όλους τους παίκτες που είχαν ξεκινήσει την αναμέτρηση και ουσιαστικά δεν υπήρξε μεγάλη ευκαιρία για κάποια από τις δύο ομάδες να βρει το γκολ, με το 0-1 να παραμένει μέχρι το τέλος.

Νέα Σαλαμίνα (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Κίσσας (82’ Μελίσσας), Ντιακιτέ (46’ Μάντζεκ), Σεργίου (46’ Βίκτωρος, 86’ Φράγκος), Νικολάου (46’ Οφόρι), Άδωνη (46’ Λέουκο), Μιγκελίτο (46’ Καρλίτος), Μαρκάσα (46’ Φιάκας), Κουμουρής (46’ Φελίπε, 86’ Ράσπας), Ντορεγκαράι (46’ Σταλόνε, 86’ Ευθυμίου)), Τιάγκο (46’ Κλίμοβιτς), Μπότεακ (46’ Τσίκο)

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν (46’ Μπρινιόλι), Κώτσιρας (61’ Βαγιαννίδης), Σένκεφελντ (46’ Πούγγουρας), Μάγκνουσον (68’ Σάρλια), Χουάνκαρ (61’ Σάντσες), Ρουμπέν (61’ Συμεωνίδης), Τσόκαϊ (80’ Σιδεράς), Παλάσιος (61’ Κυριόπουλος), Μπερνάρ (68’ Σαβιέρ), Βέρμπιτς (68’ Κρυπαράκος), Σπόραρ (61’ Καμπετσής)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ