ΑΕΚ Β’ – Προοδευτική 3-0: «Καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο η Ένωση

ΑΕΚ Β’ – Προοδευτική 3-0: «Καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο η Ένωση

Με τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ Β' επικράτησε με 3-0 της Προοδευτικής για την οποία έκανε ντεμπούτο στον πάγκο ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΚ Β’ που για την 6η αγωνιστική του Νοτίου ομίλου της Super League 2 επικράτησε με 3-0 της Προοδευτικής στο «Σεραφείδειο» των Σπάτων. Και τα τρία γκολ για τους «κιτρινόμαυρους» ήρθαν στο δεύτερο ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με άδεια χέρια στο ντεμπούτο του Αντώνη Νικοπολίδη στον πάγκο τους.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου είχε τον έλεγχο, αλλά όχι και τον τρόπο για να απειλήσει. Η λύση ήρθε τελικά με ένα απίθανο αυτογκόλ στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους. Μετά από μία σέντρα στην περιοχή της Προοδευτικής, ο Πάβλας προσπάθησε να διώξει, αλλά δεν βρήκε καλά την μπάλα με αποτέλεσμα να την στείλει στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0 στο 52΄.

Διαβάστε επίσης: Ο άνθρωπος πίσω από την επιτυχία της Μαρίας Σάκκαρη και το work, work, work (vids+pics)

Από εκείνο το σημείο κι έπειτα, η ΑΕΚ Β’ κυριάρχησε και έφτασε σε ακόμη δύο γκολ. Στο 67′ ο Ντάικο με δυνατή κεφαλιά έκανε το 2-0 και το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 90′ ο Σκόνδρας με υπέροχο πλασέ από το ύψος της περιοχής.

ΑΕΚ Β’ (Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Πάπα (62′ Χριστοφιλόπουλος), Κάτσικας, Ντάικο, Παρράς (82′ λ.τρ. Γεωργέας), Μουστακόπουλος, Κορομηλάς, Ρουκουνάκης (86′ Δημητρίου), Σκόνδρας, Ε.Χριστόπουλος, Απ.Χριστόπουλος (86′ Γκολφίνος).

Προοδευτική (Νικοπολίδης): Καραργύρης, Καρρίκι, Ποτουρίδης, Φαζός, Πάβλας (70′ Σινγκ), Μεγαρίτης (62′ Ευθυμίου), Γιόβιτς, Πισσάς, Γκαργκαλατζίδης (62′ Αγγελόπουλος), Γιαννιτσάνης, Τσακίρης.

Για τον ίδιο όμιλο, χάρη σε γκολ του Μωραΐτη ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε με 1-0 στην έδρα της Επισκοπής και παρέμεινε στο -2 από την πρωτοπόρο Κηφισιά που έχει 6Χ6 στο πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ