ΟΦ Ιεράπετρας – ΑΕΚ Β’ 3-2: Σπουδαία νίκη των Κρητικών επί της «Ένωσης»

ΟΦ Ιεράπετρας – ΑΕΚ Β’ 3-2: Σπουδαία νίκη των Κρητικών επί της «Ένωσης»

Ο ΟΦ Ιεράπετρας επικράτησε της ΑΕΚ Β' με σκορ 3-2 έχοντας ως πρωταγωνιστής τον Πάτρικ Βουό που πέτυχε 2 γκολ - Στην 3η θέση της Super League 2 οι Κρητικοί

Μεγάλη νίκη με σκορ 3-2 πέτυχε  ο ΟΦ Ιεράπετρας κόντρα στην ΑΕΚ Β’, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League 2.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Πάτρικ Βουό ο οποίος πέτυχε δύο γκολ και οδήγησε την ομάδα του στην επικράτηση επί της «Ένωσης» και, προσωρινά, στην 3η θέση του Β’ Ομίλου της δεύτερης τη τάξεις κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στο 7′, μετά από σέντρα του Μούλερ, ο Βουό πρόλαβε τον Παρρά και έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Οι «κιτρινόμαυροι» πήραν μέτρα στο γήπεδο, με τον Κοσίδη να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 42′ και τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Ο Βουό από κοντά στο 54′ έκανε το 2-1, έπειτα από ωραία σέντρα του Καραγιάννη και λανθασμένο διώξιμο του Χατζηεμμανουήλ, ενώ στο 63′ έγινε το 3-1 για τον Ο.Φ.Ι. με πλασέ του Αντερέγκεν. Το τελικό 3-2 διαμορφώθηκε με κεφαλιά του Κοσίδη στο 77′.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΦ Ιεράπετρας (Διγκόζης): Κυρίτσης, Καραγιάννης, Ίτσιος, Στάμου, Ντέτλερ, Τσορνομάζ, Κατάλντι (90+2′ Καλλιτσουνάκης), Μηλιώτης (85′ Κόλα), Μούλερ, Αντερέγκεν, Βουό (79′ Μπλανκ Καζάου).

ΑΕΚ Β’ (Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Χριστοφιλόπουλος (62′ Δημητρίου), Ντάικο, Κατσίκας, Παρράς, Μουστακόπουλος, Κορομηλάς (73′ Τρούμπουλος), Γεωργέας (62′ Χατζηκυριάκος), Πάπα (37′ λ.τ Γκολφίνος), Χριστόπουλος, Κοσίδης.

Διαιτητής: Ρούτσης (Κορίνθου)
Βοηθοί: Δασκαλομαρκάκης, Βλαχάκης (Ρεθύμνου)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ