Καλλιθέα – Ολυμπιακός Β’: Εφυγαν οι διαιτητές από το γήπεδο! (vids)

Καλλιθέα – Ολυμπιακός Β’: Εφυγαν οι διαιτητές από το γήπεδο! (vids)

Πριν από λίγο αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο του «Ελ Πάσο» οι διαιτητές, δίνοντας την εντύπωση ότι δεν θα υπάρξει δεύτερο μέρος – Η αποστολή του Ολυμπιακού είναι στα αποδυτήρια από τη λήξη του ημιχρόνου.

Δεν θα υπάρξει δεύτερο ημίχρονο στο παιχνίδι της Καλλιθέας με τον Ολυμπιακό Β’ για την 7η αγωνιστική της Super League 2, καθώς οι διαιτητές του παιχνιδιού αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο του «Ελ Πάσο» πριν την έναρξη της επανάληψης.

Διαβάστε επίσης: «Το site του Ουρμπόνας βλέπει lock out στο ΝΒΑ και Γιάννη Αντετοκούνμπο στον Ολυμπιακό»

Η αποστολή του Ολυμπιακού, την ώρα που αποχώρησε ο ρέφερι της αναμέτρησης, Παπακωνσταντίνου και οι βοηθοί του από τον αγωνιστικό χώρο, ήταν στα αποδυτήρια. Οι Ερυθρόλευκοι, μετά την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, το οποίο στιγματίστηκε από τα πολλά και τραγικά λάθη των διαιτητών, πήγαν στα αποδυτήρια, όπου λίγο αργότερα βρέθηκαν και οι αναπληρωματικοί.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκίνησε ποτέ, με τον διαιτητή και τους βοηθούς του να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και λίγο αργότερα να αποχωρούν, δίνοντας την εντύπωση ότι το παιχνίδι δεν θα συνεχιστεί. Παράλληλα με την αποχώρηση των διαιτητών, ολοκληρώθηκε και η τηλεοπτική μετάδοση.

Μείνετε στο «10» για το αναλυτικό ρεπορτάζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ