Ούτε μια μέρα υπομονή – «Βόμβα» από τον Ολυμπιακό! (vids)

Ούτε μια μέρα υπομονή – «Βόμβα» από τον Ολυμπιακό! (vids)

Το… χειρουργείο στο Ελ Πάσο τελείωσε με την ανάπαυλα. Τέλος στο Καλλιθέα-Ολυμπιακός Β΄.

Με τον πλέον δυναμικό τρόπο απάντησε ο Ολυμπιακός στην διαιτητική χυδαιότητα του Ελ Πάσο. Οι Ερυθρόλευκοι δεν βγήκαν στο γήπεδο για το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης της ομάδας Β΄ με την Καλλιθέα για το πρωτάθλημα της Super League 2. Και όπως φαίνεται αυτή η κίνηση τους είναι μόνο η αρχή του… τέλους σε μια παγιωμένη προκλητική κατάσταση σε βάρος τους.

Σε διαδοχικές διαιτησίες με «κραυγαλέα» λάθη. Σε ένα ολόκληρο «σύστημα» που νομίζει ότι μπορεί να παίζει με το μεγαλύτερο αθλητικό οργανισμό της χώρας.

Διαβάστε επίσης: Καραπαπάς: «Ρε τύποι, σοβαρά τώρα πού νομίζετε ότι θα πάει αυτό;» (pic, vid)

Σήμερα στην Καλλιθέα η γηπεδούχος ομάδα ισοφάρισε με ένα γκολ από κραυγαλέα θέση οφσάιντ, και διατήρησε το 2-1 προβάδισμα της διότι ακυρώθηκε ένα γκολ του Ολυμπιακού δίχως την παραμικρή αιτία. Για την ακρίβεια ένα γκολ… αυτογκόλ αμυντικού των γηπεδούχων. Λάθη χυδαία που τορπιλίζουν το ίδιο το πρωτάθλημα.

Θυμίζουμε ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός στις αρχές του μήνα –και έπειτα από μια αντίστοιχη… περιποίηση από τους διαιτητές στο εκτός έδρας ματς της ομάδας Β΄ με αντίπαλο το Αιγάλεω- είχε εκδώσει ανακοίνωση στην οποία ήταν οριζόντια και κάθετη κάνοντας λόγο για «πλήρης γελοιοποίηση των κανόνων του αθλήματος (και κατ’ επέκταση του προϊόντος που λέγεται ποδόσφαιρο) από αυτούς που ορίζουν οι Μάνταλος, Μπένετ, Μπαλτάκος ή όποιος άλλος επιλέγουν οι λαθροβιούντες που διοικούν το μόρφωμα που φέρει την ταμπέλα «Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία».

«Δυστυχώς, οι στοιχηματζήδες και οι γιαννάκηδες, οι λεουτσάκοι, οι πρίτσες, είναι πάρα πολλοί στην κατηγορία και δεν αφήνουν και όσους, λίγους, είναι σοβαροί, να λειτουργήσουν με τον τρόπο που απαιτεί μια επαγγελματική κατηγορία και να ανεβάσουν το επίπεδο.

Όλο και πιο συχνά διαπιστώνουμε ότι δεν έχει κανένα νόημα η επένδυση στο βούρκο. Και κανένα καλό δε θα βγει από την ώρα που κάποιοι – όχι μόνο εξωθεσμικά, αλλά και από θέσεις ευθύνης – θέλουν αυτό τον βούρκο να τον συντηρούν και να τον διευρύνουν» κατέληγε η τοποθέτηση τους.

Όπως φαίνεται όμως δεν ίδρωσε το αυτί κανενός. Διότι σήμερα έγιναν τα ίδια και χειρότερα. Δεν φτάσαμε τυχαία στην απόφαση να μην εμφανιστούν οι Ερυθρόλευκοι στον αγωνιστικό χώρο για το δεύτερο μισό της αναμέτρησης με την Καλλιθέα.

Δείτε το γκολ της Καλλιθέας, που λανθασμένα μέτρησε:

Το γκολ του Ολυμπιακού που κακώς δεν μέτρησε:
Οι διαμαρτυρίες των ποδοσφαιριστών:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ