Πειθαρχική δίωξη κατά του Ολυμπιακού

Πειθαρχική δίωξη κατά του Ολυμπιακού

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος προχώρησε στην άσκηση πειθαρχικής δίωξης για όσα συνέβησαν στο Καλλιθέα - Ολυμπιακός Β'

Ο Ολυμπιακός Β’ μπορεί να βίωσε μια απίθανη «σφαγή» στην αναμέτρηση με την Καλλιθέα στο Ελ Πάσο πριν μερικές μέρες για το πρωτάθλημα της Super League 2, παρόλα αυτά ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε πειθαρχική δίωξη στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ.

Την ώρα που υπάρχουν ομάδες (Χανιά, Καλαμάτα, Παναχαϊκή) που με αφορμή το «χειρουργείο» στο Ελ Πάσο έβγαλαν ανακοινώσεις με όσα γίνονται στη Super League 2, ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη στους Πειραιώτες εξαιτίας της ανακοίνωσης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με την οποία έκανε καταγγελία ότι «σε κάθε αγωνιστική της Super League 2 γελοιοποιείται το ποδόσφαιρο από τους στοιχηματζήδες, τους παραβατικούς και τα πιόνια τους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, διότι, στο πλαίσιο του αγώνα Καλλιθέα – Ολυμπιακός Β΄, δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, ήτοι σε δηλώσεις που κατ’ αντικειμενική κρίση δύνανται να βλάψουν την τιμή και την υπόληψη των προσώπων στα οποία αφορούν και οι οποίες διαδόθηκαν με μέσο επικοινωνίας.

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α παρ. 1, 2α’ και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ