«Είπε ναι στον Μίτσελ ο Μαζουακού»

«Είπε ναι στον Μίτσελ ο Μαζουακού»

Οι Τούρκοι προχωράνε ακόμη περισσότερο το θέμα του Αρτούρ Μαζουακού μετρώντας αντίστροφα για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό

Νέα δεδομένα έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την Τουρκία, όσον αφορά την υπόθεση του Αρτούρ Μαζουακού και την πιθανή επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Οι Τούρκοι που τις προηγούμενες ώρες έγραφαν ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν στα «ραντάρ» τους τον άλλοτε άσο της ομάδας, πλέον αναφέρουν ότι Κονγκολέζος ποδοσφαιριστής είπε το μεγάλο «ναι» στον Μίτσελ.

Διαβάστε επίσης: Το -12 είναι το μικρότερο πρόβλημα για τον Ολυμπιακό

Φυσικά η είδηση έρχεται μονάχα από την Τουρκία, καθώς στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού δεν υπάρχει κάποια πληροφορία τη δεδομένη στιγμή. Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου αναφέρει πως ο Ολυμπιακός άρχισε επισήμως διαπραγματεύσεις για να φέρει τον Μαζουακού πίσω στον Πειραιά, καθώς ο Κονγκολέζος φέρεται να έδωσε το «πράσινο» φως στον Μίτσελ και τους Ερυθρόλευκους.

Ο Μαζουακού έμεινε εκτός αποστολής από το τελευταίο παιχνίδι της Μπεσίκτας, αφενός λόγω της απόδοσής του, και αφετέρου εξαιτίας του συμβολαίου του, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Η Μπεσίκτας δανείστηκε το καλοκαίρι τον παίκτη χωρίς να δώσει χρήματα στη Γουέστ Χαμ και πληρώνοντας μόνο ένα μέρος του συμβολαίου του, περίπου 800.000 ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ