Ολυμπιακός Β’ – Προοδευτική 1-0: Ο Χρυσόπουλος έδωσε την λύση για τους «ερυθρόλευκους»

Ολυμπιακός Β’ – Προοδευτική 1-0: Ο Χρυσόπουλος έδωσε την λύση για τους «ερυθρόλευκους»

Με «χρυσό» σκόρερ τον Χρυσόπουλο ο Ολυμπιακός Β' επικράτησε εντός έδρας με 1-0 της Προοδευτικής για την 8η αγωνιστική της Superleague 2.

Την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα της Superleague 2 πέτυχε ο Ολυμπιακός Β’, με τους Πειραιώτες να επικρατούν εντός έδρας με 1-0 της Προοδευτικής στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.

Έτσι με αυτή του την νίκη το σύνολο του Γιάννη Οκκά, βρίσκεται πλέον στην 11η θέση με 8 βαθμούς, ενώ από την άλλη η Προοδευτική ακολουθεί στην 12η με έξι.

Διαβάστε επίσης: Το -12 είναι το μικρότερο πρόβλημα για τον Ολυμπιακό

Το μοναδικό τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Χρυσόπουλος στο 28′.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ καλύτερα την αναμέτρηση, φτάνοντας με το «καλημέρα» κοντά στο να ανοίξουν το σκορ σε δύο περιπτώσεις.

Αρχικά στο 4′ ο Μαρίνος έκανε την σέντρα, ωστόσο η κεφαλιά του Μαρουδή από κοντά πέρασε λίγο έξω από τα δοκάρια του Καραργύρη, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας της Προοδευτικής νίκησε στο τετ α τετ τον Μαρίνο.

Στο 28′ ο Ολυμπιακός Β’ κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ, με τον Χρυσόπουλο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με το κεφάλι, έπειτα από εξαιρετική σέντρα του Κωστή.

Στην επανάληψη οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο, φτάνοντας κοντά στο να κάνουν δύο τα τέρματα τους, ωστόσο η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κωστή στο 56′ σταμάτησε στο δοκάρι, με το 1-0 να παραμένει μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Ολυμπιακός Β’: Παπαδούδης, Λάιντνερ, Μπα, Καλογερόπουλος, Νταμπό, Μαυρουδής, Μαρίνος, Βοΐλης, Κατσουλίδης, Κωστή, Χρυσόπουλος.

Προοδευτική: Καραργύρης, Αλεξίου, Ποτουρίδης, Φαζός, Πάβλας, Τζανουλίνος, Αγγελόπουλος, Μεγαρίτης, Ευθυμίου, Λαζαρίδης, Γιαννιτσάνης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ