Απασφάλισε ο Καραπαπάς με Λεουτσάκο στο συμβούλιο της SL2 – Μομφή κατά του προέδρου ο Ολυμπιακός

Απασφάλισε ο Καραπαπάς με Λεουτσάκο στο συμβούλιο της SL2 – Μομφή κατά του προέδρου ο Ολυμπιακός

«Βόμβες» από τον Κώστα Καραπαπά στη συνεδρίαση της Super League 2 και πρόταση μομφής του Ολυμπιακού σε βάρος του προέδρου του συνεταιρισμού, Λεωνίδα Λεουτσάκο.

Κατά… ριπάς ο Κώστας Καραπαπάς στη συνεδρίαση της Super League 2. Εκεί όπου ο έμμισθος πρόεδρος του συνεταιρισμού Λεωνίδας Λεουτσάκος τα άκουσε και από την… καλή και από την ανάποδη για όσα συμβαίνουν στη δεύτερη κατηγορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου της χώρας. Ένα πρωτάθλημα που εξελίσσεται σε «φιάσκο» με τις ομάδες η μια μετά την άλλη με επίσημες ανακοινώσεις να εκφράζουν την οργή τους και με τους διαιτητές (δίχως VAR) να θυμίζουν τους χασάπηδες του παρελθόντος που «όλα τα σφάζουν όλα τα μαχαιρώνουν».

Έφτασε σε σημείο ο Ολυμπιακός Β΄ πριν από μερικές ημέρες να αποχωρήσει από την αναμέτρηση με την Athens Καλλιθέα στο «Ελ Πάσο» ως έκφραση διαμαρτυρίας. Και ήταν ένα «τηλεοπτικό» ματς που είχε εικόνα ολόκληρη η Ελλάδα, για να διαπιστώσει το τι ακριβώς «παίζεται» στη κατηγορία που η ΚΕΔ του Στιβ Μπένετ ετοιμάζει τους… επόμενους διαιτητές της Super League.

Διαβάστε επίσης: Ξεσπάθωσε ο πρόεδρος της ΑΕΛ για όσα συμβαίνουν στη Super League 2: «Κανονικότατη παράγκα, καλά έκανε και έφυγε στο ημίχρονο ο Ολυμπιακός»

Είναι τεράστια η ευθύνη του Λεωνίδα Λεουτσάκου για όλα αυτά. Κάποιου που δεν είναι πρόεδρος ή έστω εκπρόσωπος κάποιας ομάδας, αλλά που έχει «σφηνώσει» στη καρέκλα του και δεν αποχωρεί παρότι δεν εκφράζει την πλειοψηφία. Από εκεί ακριβώς το έπιασε –στην τοποθέτηση του- και ο Κώστας Καραπαπάς: «Εσύ μπορείς να μας πεις τι παριστάνεις εδώ; Ομάδα δεν εκπροσωπείς. αλλά εκπροσωπείς εδω το παραποδόσφαιρο απο ότι φαίνεται. Θέλω να γνωρίζουν όλες οι ομάδες ότι το καλοκαίρι φτάσαμε κοντά σε λύσεις για την κατηγορία. Βρήκαμε χορηγό για τα αεροπορικά εισιτήρια όλων των ομάδων, είχαμε συμφωνήσει σε όλα με ασφαλιστική εταιρεία για τη SL2 και το μόνο που ζητήσαμε σαν Λίγκα ήταν να είναι η SL2 με τη θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Είπες ναι, αλλά μετά πήρες τη θέση που σου είπαν και τινάχτηκαν όλα στον αέρα» είπε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού απευθυνόμενος προς τον Λεουτσάκο που έμεινε να τον κοιτάζει.

Και ήταν μόνο η… αρχή: «Το θέμα είναι να γίνει πράξη η επαγγελματική διαιτησία. Να μη γίνονται τα όργια που γίνονται. Να αλλάξουμε εποχή επιτέλους. Να ενημερώσω ότι και πέρσι δεν θα είχε τηλεοπτικό συμβόλαιο η Λίγκα. Όμως θυμάστε νομίζω όλοι πως κάποιοι τρέξαμε, πιέσαμε και πέτυχε. Είναι απόδειξη της αχρηστίας της διοίκησης της SL2 ότι σπάει το ένα ντροπιαστικό ρεκόρ μετά το άλλο. Κάθε χρόνο ξεκινάμε χωρίς τηλεόραση. Οι ομάδες δεν παίρνουν ούτε ευρώ απο το χορηγό. Κανείς δεν ασχολείται με το να αποκτήσουν οι ομάδες της κατηγορίας και κατηγορία μεγαλύτερο ποσοστό απο το Στοίχημα. Σε ρωτάω λοιπόν τι κάνεις εσύ ως πρόεδρος. Ποια είναι η αντίδραση σου σε όλο το χάος με τη διαιτησία; Ο Ολυμπιακός έφυγε απο το γήπεδο. Ιστορικές ομάδες με ατέλειωτο κόσμο, η μεγάλη ΑΕΛ, η Παναχαϊκή, η Καλαμάτα, βγάζουν ανακοινώσεις. Όλες οι ομάδες της Κρήτης σφάζονται στο γόνατο απο τους διαιτητές που βάζουν για δοκιμαστικά τεστ και για το αν θα προχωρήσουν στο μέλλον. Αν είναι υπάκουοι θα τους πάνε πιο ψηλά. Οι φίλοι σου οι στοιχηματζήδες… Που κονομάνε απο τα στημένα τόσα χρόνια. Για πες μας λοιπόν τι έκανες για τη διαιτησία; Πήγες στην ΕΠΟ; Ζήτησες το λόγο απο το Μάνταλο; Και μη μου πει κανείς ότι ορίζει ο Μπένετ. Απορώ πως οι ομάδες δεν σε έχουν πετάξει έξω απο τη Λίγκα. Και επίσης απορώ πως σε ανέχεται και η δουλειά σου, η υπηρεσία σου να μην πατάς ποτέ».

Ο Λεουτσάκος έμεινε να κοιτάζει και ο Κώστας Καραπαπάς συνέχισε: «Θέλω πραγματικά να μου πεις εδώ μπροστά σε όλους: Ποιος ο λόγος που παραμένεις πρόεδρος; Τι ακριβώς κερδίζεις; Επίσης νομίζεις ότι έτσι θα συνεχιστεί το παραμύθι; Νομίζετε ότι οι ομάδες θα κάθονται να σας βλέπουν; Εσύ μπορεί να έχεις αποφασίσει να είσαι πιόνι του Μελισσανίδη, του Γιαννάκη. Όμως το ποδόσφαιρο, πως θα πάει έτσι μπροστά; Ας αναλάβει λοιπόν ως πρόεδρος ένας ιδιοκτήτης ομάδας που βάζει τα χρήματα του. Και γύρνα εσύ στον Σαμαρά, στη Βουλή ή όπου νομίζεις. Ή αν θέλει να σε προσέχει ο Θεοδωρικάκος πήγαινε εκεί. Νομίζεις ότι θα κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια; Θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα. Εγώ δε θα πω ότι η Super League 2 είναι μπορντέλο, όπως είπε ο κ Ροκάκης. Εκεί υπάρχει τάξη. Σε ρωτάω να πεις εδω μπροστά σε όλους. Δε σε νοιάζει που είσαι ένας μπροστινός και άλλα συμφωνείς και άλλα πας και κάνεις; Ότι σου πουν αυτοί που σε διατάζουν». Σε αυτό το σημείο ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση μομφής κατά του προέδρου της Super League 2.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ