Ροκάκης: «Όταν σφάζουν τον Ολυμπιακό, τι να πουν οι άλλοι;»

Ροκάκης: «Όταν σφάζουν τον Ολυμπιακό, τι να πουν οι άλλοι;»

Ατάκες που θα συζητηθούν από τον ιδιοκτήτη των Χανίων, Αντώνη Ροκάκη, για όσα συμβαίνουν στη Super League και για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στο απροχώρητο έχει φτάσει η κατάσταση στη Super League 2 με τα όσα συμβαίνουν κάθε αγωνιστική σε διαιτητικό επίπεδο. Πολύ πρόσφατα είναι ακόμη τα γεγονότα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού Β’ με την Καλλιθέα, τα οποία προκάλεσαν την αποχώρηση των «ερυθρόλευκων» από το ματς στο ημίχρονο.

Λίγες μέρες νωρίτερα οι Πειραιώτες είχαν πολλά παράπονα για την αντιμετώπισή τους στο παιχνίδι με το Αιγάλεω ενώ για πρώτη φορά είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα, κοινή ανακοίνωση δύο ομάδων για τη διαιτησία. Χανιά και Καλαμάτα εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τις ως τώρα διαιτησίες στο πρωτάθλημα της Super League 2, σε μία κίνηση που αν μη τι άλλο φανερώνει πως το πράγμα δεν πάει άλλο.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη για τον Ντόρσεϊ: «Αυτή η ομάδα καταθέτει άμεσα επίσημη πρόταση»

Ενδεικτικά της όλης κατάστασης είναι τα όσα είπε στο σημερινό συμβούλιο της Super League 2 ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Χανίων, Αντώνης Ροκάκης, εκφράζοντας την αγανάκτησή του. Ο ισχυρός άντρας των Κρητικών χρησιμοποίησε βαρείς χαρακτηρισμούς, αλλά ποιος μπορεί να του πει ότι έχει άδικο;

«Διαμαρτυρόμαστε για ΕΡΤ, για χορηγούς, ποιος να έρθει σε αυτό το μπουρδέλο; Κάθε εβδομάδα σφαγές, όταν σφάζουν σε τηλεοπτικό ματς την ομάδα του Ολυμπιακού τι να πουν οι άλλοι; Οι άνθρωποι περνάνε εξετάσεις. Κι εσείς Τι κάνετε; Πάντα ήταν θέμα η διαιτησία αλλά αυτό το φετινό δεν ξανάγινε. Μιλάμε για σοβαρά εγκλήματα. Δε με Νοιάζει αν είναι ο Γιαννάκης η ο κάθε Γιαννάκης. Αν δεν γκρεμιστεί η σαπίλα δεν πάμε πουθενά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ροκάκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ