Ολυμπιακός Β’: Με Αγκιμπού Καμαρά κόντρα στην Κηφισιά

Ολυμπιακός Β’: Με Αγκιμπού Καμαρά κόντρα στην Κηφισιά

Ο Αφρικανός μεσοεπιθετικός, όπως και ο Ντορόν Λάιντνερ, βρίσκονται στην αποστολή για το παιχνίδι με την Κηφισιά.

Με τον Αγκιμπού Καμαρά στη σύνθεσή του θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός Β’ στο αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με την Κηφισιά (7/1, 13:45) για την 10η αγωνιστική της Super League 2. O Αφρικανός μεσοεπιθετικός βρίσκεται στην αποστολή που ανακοίνωσε ο τεχνικός της δεύτερης ομάδας του πειραϊκού συλλόγου, όπως επίσης και ο Ντορόν Λάιντνερ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Κηφισιά: Αλίγιαγκιτς, Αλ Μασάρι, Αποστολόπουλος, Αργυρίου, Μπα, Καμαρά, Χρυσόπουλος, Κωστή, Ιμπαγάσα, Καλογερόπουλος, Καράκουτης, Κατσουλίδης, Κουτσίδης, Λάιντνερ, Λιάτσος, Μαρίνος, Μαυρουδής, Νίκας, Παπαδούδης, Στουρνάρας, Συρμής, Βλαχομήτρος.

Διαβάστε επίσης: Οι Λέικερς στέλνουν τον Ντόρσεϊ στον… Ολυμπιακό (pic)

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Απέναντι στην Κηφισιά θα παίξει ο Ολυμπιακός U23 το Σάββατο στις 13:45 στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με μία τελευταία προπόνηση την Παρασκευή, με τον τεχνικό της ομάδας του Πειραιά, Γιάννη Οκκά, να συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του συνολικά 22 ποδοσφαιριστές για την αναμέτρηση του Σαββάτου.

Αναλυτικά στην αποστολή του Ολυμπιακού U23 είναι οι:

Αλίγιαγκιτς, Αλ Μασάρι, Αποστολόπουλος, Αργυρίου, Μπα, Καμαρά, Χρυσόπουλος, Κωστή, Ιμπαγάσα, Καλογερόπουλος, Καράκουτης, Κατσουλίδης, Κουτσίδης, Λάιντνερ, Λιάτσος, Μαρίνος, Μαυρουδής, Νίκας, Παπαδούδης, Στουρνάρας, Συρμής, Βλαχομήτρος.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ