Ολυμπιακός: Ολοι «μέσα» για τον Βόλο – Ξεκίνησε και ο Βαλμπουενά!

Ολυμπιακός: Ολοι «μέσα» για τον Βόλο – Ξεκίνησε και ο Βαλμπουενά!

Μέρος του προγράμματος ο Βαλμπουενά, που βρίσκεται πλέον σε διαδικασία επανένταξης.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο (8/1, 16:00), για την 17η αγωνιστική της Super League.

Οι Ερυθρόλευκοι μετρούν δύο συνεχόμενες νίκες απέναντι σε Αστέρα Τρίπολης και Ιωνικό και έχοντας τη βοήθεια χιλιάδων οπαδών τους θα προσπαθήσουν διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους και να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία. Οι Πειραιώτες δείχνουν να βρίσκουν σιγά σιγά τα πατήματά τους και να παίζουν πλέον απολαυστικό ποδόσφαιρο, σκοράροντας πολλά και εντυπωσιακά γκολ. Όπως έκαναν στα δύο πρόσφατα ματς με τον Αστέρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τον Ιωνικό στη Νίκαια, στα οποία πέτυχαν συνολικά 7 τέρματα! Αντίθετα, δεν δέχθηκαν ούτε ένα γκολ, δείχνοντας να αποκτούν πλέον σταθερότητα και στην άμυνα.

Διαβάστε επίσης: Τι συμβαίνει με τον Σάριτζ και τον Ολυμπιακό – Τι γράφουν στην Αγγλία

Στο ίδιο… μονοπάτι θέλουν να βαδίσουν και στο παιχνίδι με τον Βόλο, στο οποίο ο Μίτσελ και οι παίκτες του θα έχουν τη συμπαράσταση 11 και πλέον χιλιάδων οπαδών τους, οι οποίοι αναμένεται να μετατρέψουν το Πανθεσσαλικό σε ένα μικρό «Γ. Καραϊσκάκης». Οι Ερυθρόλευκοι (32β.) με τον κόσμο στο πλευρό τους θα παλέψουν για το διπλό, που θα τους βοηθήσει να μειώσουν τη διαφορά είτε από τη δεύτερη ΑΕΚ (35β), είτε από τον πρώτο Παναθηναϊκό (42β), είτε και από τους δύο, καθώς στις 19:30 οι δύο ομάδες κοντράρονται στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος.

Στο ματς με τον Βόλο ο Μίτσελ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μάριο Βρουσάι και τον Ουσεϊνού Μπα. Ο Αφρικανός κεντρικός αμυντικός είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια της χειμερινής προετοιμασίας στην Ισπανία, ενώ ο διεθνής μεσοεπιθετικός είχε χτυπήσει στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα (2-2). Το πρώτο παιχνίδι των Πειραιωτών στη Super League, μετά τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Υπάρχουν όμως και καλά νέα για τον Μίτσελ, καθώς σε διαδικασία επανένταξης βρίσκεται πλέον ο Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Γάλλος άσος, που είχε τραυματιστεί πριν τη διακοπή του Μουντιάλ στο ματς με τη Λαμία, ακολούθησε μέρος του προγράμματος και μετράει πλέον αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Κάτι που είναι πολύ πιθανό να συμβεί σύντομα, με τον Ισπανό τεχνικό να αποκτά μια ακόμα πολύ ποιοτική λύση για τη μεσοεπιθετική γραμμή των πρωταθλητών.

Υπενθυμίζουμε ότι χθες ο Μίτσελ είδε επίσης τον Τόμας Βατσλίκ να επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων, όπως διαβάσατε από to10.gr, με τον Τσέχο τερματοφύλακα να γυμνάζεται με την υπόλοιπη ομάδα για πρώτη φορά μετά από 100 και πλέον ημέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ