Σέντρα ξανά στη Super League 2 – Όλο το πρόγραμμα

Σέντρα ξανά στη Super League 2 – Όλο το πρόγραμμα

Επιστρέφει η δράση στη Super League 2 μετά από σχεδόν 1,5 μήνα απραξίας.

Έπειτα από περίπου 1,5 μήνα, το πρωτάθλημα της Super League 2 αρχίζει ξανά, με τα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής. Στον Α’ Όμιλο, ο πρωτοπόρος Πανσερραϊκός υποδέχεται τη Νίκη Βόλου ενώ ξεχωρίζει το ντέρμπι των Β’ ομάδων ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Τα «λιοντάρια» περιμένουν στις Σέρρες τη Νίκη Βόλου, έχοντας «χτίσει» ένα σερί εννέα διαδοχικών επιτυχιών, όλες υπό τις οδηγίες του Παύλου Δερμιτζάκη. Οι Θεσσαλοί, όμως, κάθε άλλο παρά ευκαταφρόνητο αντίπαλο αποτελούν, όπως μαρτυρά και το δικό τους αήττητο επτά αγωνιστικών – έξι νίκες και μια ισοπαλία, με τέρματα 15-3.

Διαβάστε επίσης: 98 ετών Έφηβος – Ολυμπιακός, είναι…

Πιθανή απώλεια βαθμών του Πανσερραϊκού ευελπιστεί να εκμεταλλευτεί η ΑΕΛ που, σε ένα ακόμη θεσσαλικό ντέρμπι, φιλοξενεί στο Αλκαζάρ την Αναγέννηση Καρδίτσας. Τρεις σερί νίκες μετράει η ΑΕΛ, τη στιγμή που η Αναγέννηση στο 1-0 επί της Βέροιας πανηγύρισε για πρώτη φορά μετά από τρεις αγωνιστικές όπου είχε μαζέψει μόλις ένα βαθμό. Στο Ολυμπιακό Στάδιο κοντράρονται Παναθηναϊκός Β’ και ΠΑΟΚ Β’, στο παιχνίδι με το οποίο ανοίγει η αυλαία της αγωνιστικής. Το «τριφύλλι» ηττήθηκε έπειτα από δυο συνεχόμενες νίκες, ενώ οι «ασπρόμαυροι» μετρούν τρεις διαδοχικές ήττες – όλες με σκορ 1-0.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ο ΠΟΤ Ηρακλής φαντάζει το αδιαφιλονίκητο φαβορί καθώς υποδέχεται στο Καυτανζόγλειο τον ταλαιπωρημένο Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος έχει… ξεμείνει από ποδοσφαιριστές. Στη Βέροια, η «Βασίλισσα του Βορρά» έχει τον πρώτο λόγο καθώς αντιμετωπίζει τον Διαγόρα Ρόδου, ο Μακεδονικός έχει στην Ευκαρπία το ρόλο του φαβορί φιλοξενώντας τον Ηρακλή Λάρισας, όπως και ο Αλμωπός που κοντράρεται στην Αριδαία με τον ουραγό Θεσπρωτό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2:

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

14:45 ΟΑΚΑ, Παναθηναϊκός Β’ – ΠΑΟΚ Β’

Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

13:45 Αλκαζάρ, ΑΕΛ – Αναγέννηση Καρδίτσας ΕΡΤ3

Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

14:45 Βέροιας, Βέροια ΝΠΣ – Διαγόρας

14:45 Καυτανζόγλειο, ΠΟΤ Ηρακλής – Απόλλων Λάρισας

14:45 Αριδαίας, Αλμωπός Αριδαίας – Θεσπρωτός

14:45 Μακεδονικού, Μακεδονικός – Ηρακλής Λάρισας

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

15:15 Σερρών, Πανσερραϊκός – Νίκη Βόλου ΕΡΤ3

ΡΕΠΟ: Απόλλων Πόντου

Η πρωτοπόρος του Β’ Ομίλου, Κηφισιά, έχει επικίνδυνη έξοδο στην Καλαμάτα ενώ Απόλλων Σμύρνης και Παναχαϊκή που ακολουθούν έχουν, αντίθετα, εντός έδρας υποχρεώσεις.

Στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας ταξιδεύει η πρωτοπόρος του Β’ Ομίλου και αήττητη, Κηφισιά. Η «Μαύρη Θύελλα» έχει χάσει πολύτιμο έδαφος στη μάχη για τη διεκδίκηση της ανόδου, αφού στα τρία τελευταία παιχνίδια της συγκέντρωσε μόλις δύο βαθμούς. Η Κηφισιά, από την άλλη, έχοντας μόνο μία απώλεια μέχρι στιγμής, φαντάζει το ακλόνητο φαβορί για την πρώτη θέση.

Απόλλων Σμύρνης και Παναχαϊκή την ακολουθούν με τέσσερις βαθμούς διαφορά, έχοντας, όμως, ένα και δυο παιχνίδια, αντίστοιχα, περισσότερα. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» υποδέχεται στη Νέα Σμύρνη τον δυνατό ΟΦ Ιεράπετρας ενώ η Παναχαϊκή περιμένει στην Αγυιά τον Ολυμπιακό Β’ που είναι… μια του ύψους και μια του βάθους.

Πολύ φορμαρισμένη είναι και η δεύτερη Athens Kallithea FC που, όμως, έχει δύσκολο έργο καθώς φιλοξενείται στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» από το Αιγάλεω. Επτά ματς αήττητη η Καλλιθέα (5-2-0), έξι το «Σίτι» (2-4-0) που, ωστόσο, δεν έχει νίκη εντός έδρας. Η ΑΕΚ Β’ έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις επιτυχίες έπειτα από πέντε διαδοχικές ήττες καθώς αντιμετωπίζει την «προβληματική» Επισκοπή στο «Π. Ι. Βαδινογιάννης».

Στα Περιβόλια θα διεξαχθεί ένα ακόμη ντέρμπι της Κρήτης, με τα Χανιά να υποδέχονται τον ταλαιπωρημένο Ηρόδοτο και να είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη ενώ Ηλιούπολη και Προοδευτική τίθενται αντιμέτωπες με τους φιλοξενούμενους του Αντώνη Νικοπολίδη να είναι αυτοί που «καίγονται» για τους βαθμούς, θέλοντας να πάρουν αποστάσεις από την επικίνδυνη ζώνη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2:

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

15:15 Παραλίας Καλαμάτας, Καλαμάτα – Κηφισιά ΕΡΤ3

Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

14:45 «Π. Ι. Βαρδινογιάννης», Επισκοπή – ΑΕΚ Β’

14:45 Αγυιάς, Παναχαϊκή – Ολυμπιακός Β’

Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

14:45 «Στ. Μαυροθαλασσίτης», Αιγάλεω – Athens Kallithea FC

14:45 Ηλιούπολης, Ηλιούπολη – Προοδευτική

14:45 Περιβολίων, Χανιά – Ηρόδοτος

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

15:15 Πανιωνίου, Απόλλων Σμύρνης – ΟΦ Ιεράπετρας

ΡΕΠΟ: ΠΑΟ Ρουφ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ