Έγινε και αυτό: Η ΕΠΟ αποφάσισε τον νέο πρόεδρο της Super League 2 – Βόμβες Καραπαπά για «λαμόγια» και «υπόκοσμο»

Έγινε και αυτό: Η ΕΠΟ αποφάσισε τον νέο πρόεδρο της Super League 2 – Βόμβες Καραπαπά για «λαμόγια» και «υπόκοσμο»

Ακατανόητη πράξη της ΕΠΟ στις εκλογές της Super League 2- «Το πρόβλημα λύνεται μόνο όταν η Δικαιοσύνη…»

Αδιανόητη η εξέλιξη στη σημερινή εκλογική διαδικασία της Super League 2 για την ανάδειξη νέου προέδρου του Συνεταιρισμού. Και την ίδια στιγμή; Μια ακόμη απόδειξη για το τι πραγματικά συμβαίνει σήμερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ποιος τελικά είναι ο ρόλος της ΕΠΟ. Κρατά μια θέση «θεσμικά» και σε αυτό το συμβούλιο η Ομοσπονδία όπως είναι αυτονόητο. Μια θέση όμως που εξ ορισμού, χρησιμοποιεί μόνο για να είναι παρούσα στις συνεδριάσεις. Δεν έχει καμία δουλειά η ΕΠΟ και στο πρωτάθλημα της Super League και της Super League 2 να συμμετέχει στις «ψηφοφορίες» και δη στην αρχαιρεσίες που αφορούν στην ανάδειξη του διοικητικού συμβουλίου ή του ίδιου του προέδρου. Ο εκπρόσωπος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας όμως όχι μόνο δεν τήρησε το αξίωμα αυτό, αλλά σήμερα στην κρίσιμη ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου προέδρου σε ένα πρωτάθλημα που βρίσκεται σε lockout από τις 20 Ιανουαρίου, έκρινε και το αποτέλεσμα.

Από δώδεκα ΠΑΕ ψήφισαν τον (τελικά) νικητή Πέτρο Μαρτσούκο και τον Αντώνη Ροκάκη. Ενώ λοιπόν προφανώς η διαδικασία θα έπρεπε να επαναληφθεί ή τέλος πάντων να βρουν οι ομάδες τον τρόπο ανάδειξης νέου προέδρου; Ήρθε η ΕΠΟ –που προφανώς σε τέτοιες ψηφοφορίες επιλέγει τον δρόμο του «λευκού» από τότε που υπάρχει οργανωμένο ποδόσφαιρο στη χώρα μας- να… καθαρίσει τη μπουγάδα. Απαραίτητη σημείωση: Ο Πέτρος Μαρτσούκος στηρίχθηκε από την ΑΕΚ, όπως δηλαδή και η υπάρχουσα διοίκηση της Ομοσπονδίας. Κάπως έτσι το 12-12 έγινε 13-12 και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Back in… Black

«Είναι δυνατόν να διαλέγει ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ πρόεδρο στον συνεταιρισμό; Είναι δυνατόν; Με ποια κριτήρια; Σε εκλογές Προέδρου SL1 έχει ψηφίσει ποτέ εκπρόσωπος της ΕΠΟ; Και να μας το λέει έτσι δημόσια ότι δεν ψηφίζει λευκό; Αφήστε λοιπόν τις θεωρίες για ήθος και δημοκρατία γιατί εδώ μιλάμε για υπόκοσμο. Το πρόβλημα λύνεται μόνο όταν μαζέψει η Δικαιοσύνη τα λαμόγια που εκβιάζουν, δωροδοκούν, απειλούν! Και για να τα κάνει όλα αυτά ο ποδοσφαιρικός υπόκοσμος φανταστείτε τι κονομάνε…» ακούστηκε εξοργισμένος ο Κώστας Καραπαπάς. Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού που για πολλοστή φορά δεν θέλησε να παίξει με τις λέξεις. Προχώρησε μάλιστα σε μια σειρά από καταγγελίες που αν μη τι άλλο σοκάρουν.

«Δεν είχα καμιά αμφιβολία ότι θα γίνουν όσα έγιναν και αφήστε τις δήθεν Δημοκρατικές διαδικασίες. Από χθες δωρίζετε λεφτά, απειλείτε ανθρώπους ότι οι διαιτητές θα τους τσακίσουν που δεν υπάκουσαν, το ξέρετε όλοι και κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε» είπε. Και συνέχισε ακριβώς στον ίδιο τόνο: «Απλά υπάρχουν δυο κατηγορίες εδώ μέσα. Αυτοί που βάζουν τα λεφτά τους στις ομάδες και αυτοί που κονομάνε στις πλάτες τους. Βάλατε μέχρι και παρακμιακά σάιτ με κάτι μικροεκβιαστάκους δήθεν δημοσιογράφους να γράφουν «θα δείτε τι θα πάθετε» αν δεν έρθει το αποτέλεσμα που ήθελαν. Τι θα πάθουν; Δε μας λέτε και μας; Αλλά αν νομίζετε ότι θα συνεχιστεί αυτό γελαστήκατε…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ