Η ΑΕΛ «τέζαρε» τον ΠΑΟΚ Β’ με σούπερ Ογκμποε (3-2) – Νίκη και δεύτερη θέση για την Καλλιθέα (1-0)

Η ΑΕΛ «τέζαρε» τον ΠΑΟΚ Β’ με σούπερ Ογκμποε (3-2) – Νίκη και δεύτερη θέση για την Καλλιθέα (1-0)

Σπουδαία νίκη για την ΑΕΛ που επικράτησε με 3-2 του ΠΑΟΚ Β' χάρη σε χατ-τρικ του Όγκμποε ενώ η Καλλιθέα νίκησε με 1-0 την Προοδευτική και ανέβηκε στη δεύτερη θέση.

Τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίωρο και δύο πέναλτι στο τελευταίο πεντάλεπτο σημάδεψαν τη συναρπαστική αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ Β΄ στο Αλκαζάρ, για τη 17η αγωνιστική του Α΄ Ομίλου της Super League 2, που βρήκε νικήτρια τη Λάρισα με σκορ 3-2.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές με τον Ογκμποε, στο 2ο και στο 19ο λεπτό, αλλά οι «ασπρόμαυροι» απάντησαν με τον Μπράντονιτς, που σκόραρε στο 16΄ με πέναλτι και στο 27΄. Στο 85΄ ο «Δικέφαλος του βορρά» κέρδισε νέο πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε αυτή τη φορά ο Γκορντεζιάνι, όμως ο Σουλούκος απέκρουσε. Λίγα λεπτά αργότερα, ήταν σειρά των «βυσσινί» να κερδίσουν πέναλτι και ο Ογκμποε με το τρίτο προσωπικό γκολ του στο 89΄ διαμόρφωσε το τελικό 3-2, το οποίο επιτρέπει στην ΑΕΛ να διατηρεί κάποιες ελπίδες ανόδου.

Με γκολ του Κυνηγόπουλου στο 23΄, η Athens Kallithea FC επικράτησε 1-0 της Προοδευτικής στο γήπεδο «Γρηγόρης Λαμπράκης», στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 17ης αγωνιστικής του Β΄ ομίλου στη Super League 2. Με τη νίκη αυτή, η ομάδα του Γιώργου Σίμου ανέβηκε δεύτερη (ξεπερνώντας τον Απόλλωνα Σμύρνης) και μείωσε σε τέσσερις βαθμούς τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Κηφισιά, που δοκιμάζεται τη Δευτέρα (3/4) στο Αιγάλεω.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ