Ολυμπιακός Β’ – Απόλλων Σμύρνης 0-0: «Κόλλησαν» στο μηδέν

Ολυμπιακός Β’ – Απόλλων Σμύρνης 0-0: «Κόλλησαν» στο μηδέν

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό Β' και τον Απόλλωνα Σμύρνης με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες (0-0).

Ισόπαλοι δίχως σκορ (0-0), στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, έμειναν Ολυμπιακός Β’ και Απόλλων Σμύρνης, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Superleague 2.

Οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη η καθεμία για τους δικούς της λόγους, με τους Ερυθρόλευκους να θέλουν να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη και την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να μην θέλει να χάσει την επαφή της με την κορυφή.

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη και έτσι μοιράστηκαν από έναν βαθμό, με τους γηπεδούχους να πηγαίνουν στους 8 πόντους και την 13η θέση, ενώ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τους 38 πόντους παραμένοντας στην τρίτη θέση και στο -5 από την Κηφισιά που είναι πρώτη.

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις για να μας προσφέρει, με τις ευκαιρίες να είναι μοιρασμένες. Η πρώτη πραγματικά μεγάλη στιγμή έγινε στο 39′ με τον Μωραΐτη να βγαίνει μπροστά από τον Παπαδούδη, όμως ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Β’ ήταν στη θέση του.

Η απάντηση από τους Ερυθρόλευκους ήρθε στο 45′ με το σουτ του Νίκολιτς να περνά λίγο άουτ. Τίποτα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο και το 0-0 έμεινε έως το φινάλε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ