Ηλιούπολη – Ολυμπιακός Β’ 1-0: Ήττα στο γήπεδο της Ηλιούπολης για τους Ερυθρόλευκους

Ηλιούπολη – Ολυμπιακός Β’ 1-0: Ήττα στο γήπεδο της Ηλιούπολης για τους Ερυθρόλευκους

Η Ηλιούπολη κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 1-0 επί του Ολυμπιακού Β', πετυχαίνοντας έτσι το τρίτο της σερί θετικό αποτέλεσμα.

Μια πάρα πολύ σημαντική νίκη πανηγύρισε η Ηλιούπολη, η οποία και επιβλήθηκε εντός έδρας με σκορ 1-0 του Ολυμπιακού Β’ στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Superleague 2.

To παιχνίδι είχε αρκετές φάσεις, ειδικά στο πρώτο μέρος, με τους Ερυθρόλευκους να χάνουν σημαντικές στιγμές για να προηγηθούν ή και να ισοφαρίσουν, ωστόσο ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Κώστας Περιστερίδης, ήταν ίσως ο κορυφαίος του αγώνα και χάρισε ουσιαστικά τη νίκη στην ομάδα του.

Στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός Β’ ήταν καλύτερος, έχοντας μεγάλες ευκαιρίες από το 20λεπτο και μετά. Ο Μπα κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας της Ηλιούπολης στο 22′ όμως ο Περιστερίδης τον πρόλαβε, με τον Φρίμπονγκ να απαντά δύο λεπτά αργότερα αργότερα, όμως ο Στουρνάρας απέκρουσε.

Οι Ερυθρόλευκοι είχαν άλλη μία καλή φάση με τον Μαρίνο να βρίσκεται σε θέση βολής, όμως ξανά ο τερματοφύλακας της Ηλιούπολης επενέβη. Έτσι οι γηπεδούχοι στο 41′ κατάφεραν να προηγηθούν με τον Μουριέλ να πιάνει καρφωτή κεφαλιά και να κάνει το 1-0. Σκορ που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο 51′ και στο 53′ οι Βασιλείου και Μουριέλ είχαν δύο μεγάλες στιγμές για να πετύχουν κι άλλο γκολ, αλλά ο Στουρνάρας ήταν στη θέση του και απομάκρυνε. Η απάντηση για τον Ολυμπιακό ήρθε στο 62′, ο Μπα βγήκε τετ α τετ με τον Περιστερίδη από πλάγια, όμως νικήθηκε με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ.

Η μεγαλύτερη φάση για τους Ερυθρόλευκους ήρθε στο 77′ όταν ο Ιμπαγάσα εκτέλεσε κόρνερ και ο Χρυσόπουλος σημάδεψε το δοκάρι με προβολή. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και 1-0 ήταν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ