Μεγάλες νίκες για ΑΕΛ, Απόλλων Σμύρνης και Νίκη Βόλου

Μεγάλες νίκες για ΑΕΛ, Απόλλων Σμύρνης και Νίκη Βόλου

Τέσσερις πολύ σημαντικές αναμετρήσεις περιελάμβανε το πρόγραμμα της Superleague 2.

Η δράση στη Superleague 2 δύο συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, καθώς το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε τέσσερις δυνατές αναμετρήσεις.

Η ΑΕΛ επικράτησε του Αλμωπού με σκορ 2-0 σκοράροντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Το 1-0 έκανε ο Πεντρόθο με πέναλτι, για να έρθει ο Παπαγεωργίου στο φινάλε να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Απόλλων Σμύρνης καθάρισε το ματς με την Επισκοπή στο δεύτερο μέρος, νικώντας με σκορ 3-1. Ο Κουάντρα έκανε το 1-0 για την «Ελαφρά Ταξιαρχία», ενώ ο Σταθόπουλος έκανε το 1-1. Καρίμ και Θεοχάρης με δύο γκολ έδωσαν τη νίκη στην ομάδα τους.

Σημαντική νίκη και για τη Νίκη Βόλου που πέρασε από την έδρα του Διαγόρα. Όλη η ιστορία του αγώνα γράφτηκε στο πρώτο ημίχρονο με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται 2-0 χάρη σε τέρματα των Μιράντα και Κάσου, για να έρθει ο Μανιάς να μειώσει στο τελικό 2-1.

Τέλος ο Θεσπρωτός πήρε το διπλό επί του Απόλλωνα Πόντου, επικρατώντας με σκορ 1-0. Το μοναδικό τέρμα του αγώνα σημείωσε ο Δρίτσας. Αξίζει να σημειωθεί πως η Καλλιθέα πήρε το παιχνίδι με το Ηρόδοτο άνευ αγώνος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΑΕΛ-Αλμωπός 2-0

Απόλλων Πόντου-Θεσπρωτός 0-1

Απόλλων Σμύρνης-Επισκοπή 3-1

Διαγόρας-Νίκη Βόλου 1-2

Καλλιθέα-Ηρόδοτος 3-0 (α.α)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ