Xαμός στο ΔΣ της Super League 2: Επίθεση στην ΕΠΟ – Αποχώρησε ο εκπρόσωπος της!

Xαμός στο ΔΣ της Super League 2: Επίθεση στην ΕΠΟ – Αποχώρησε ο εκπρόσωπος της!

Σφοδρές αντιδράσεις και αντιπαραθέσεις στο ΔΣ της Super League 2 και επίθεση στην ΕΠΟ για την καθυστέρηση των χρημάτων έπρεπε να καταβληθούν από τη FIFA

Η Super League 2 συνεδρίασε, όμως επικράτησε ο κακός χαμός σε ακόμη ένα συμβούλιο, αυτή τη φορά με αφορμή την καθυστέρηση των 800.000 ευρώ από την ΕΠΟ μέσω της FIFA για την πληρωμή των εξόδων διαιτησίας του φετινού πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, υπήρξε μεγάλη ένταση στο ΔΣ όταν συζητήθηκε το θέμα για τα χρήματα που θα έπρεπε να καταβληθούν. Ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ στο ΔΣ της SL2, Λ. Θωμαϊδης, είπε ότι απομένει να γίνουν οι κατάλληλες διατυπώσεις, ότι παρακολουθεί και ενδιαφέρεται για το θέμα, ότι έχει συγκρουστεί με κάποιους από την ΕΠΟ γι’ αυτό και ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα όλα θα έχουν τελειώσει θετικά.

Όμως όπως είναι λογικό υπήρξαν αντιδράσεις, αφού η υπόθεση έχει τραβήξει αρκετό καιρό. Ο εκπρόσωπος του Διαγόρα, Χρ. Παπαδημητρίου, με αφορμή τα όσα είπε ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ πήρε το λόγο και τόνισε ότι «δεν είναι δυνατόν η ομοσπονδία να μας εκβιάζει και να μας λέει ότι αν δεν εξοφλήσουμε τα έξοδα διαιτησίας σε 24 ώρες δεν θα οριστούν οι αγώνες μας».

Μάλιστα σε κάποιο σημείο, ανέφερε και το όνομα του εκτελεστικού διευθυντή της ΕΠΟ, Ιάκωβου Φιλιππούση, «εμπλέκοντας» τον με όλη αυτή την αρνητική και πιεστική για τις ομάδες της κατηγορίας αντιμετώπιση.

Από εκεί και πέρα, ο πρόεδρος της Κηφισιάς, Χρήστος Πρίτσας, πήρε και αυτός τον λόγο και υπογράμμισε ότι «η Super League 2 βρίσκεται στη μέση και πληρώνει τη ψήφο που έχει στην ΕΠΟ και τους συσχετισμούς στη Super League 1».

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ μετά τη σφοδρή και ταυτόχρονα λογική τοποθέτηση των δύο μελών, θεώρησε άδικη την κριτική προς τον ίδιο και την ΕΠΟ και αποχώρησε, ως ένδειξη διαμαρτυρίας, από τη συνεδρίαση, που ήταν σε εξέλιξη…

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη ιστορία «τρέχει» χωρίς αποτέλεσμα εδώ και δύο μήνες σχεδόν, αφού είχε γίνει γνωστό ότι στις 22 Μαρτίου θα καταβληθούν τα χρήματα. Στις 31 Μαρτίου, η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι «κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου στα γραφεία της FIFA ζητήθηκε και έγινε δεκτή η καταβολή ποσού 800.000€ για την «επαγγελματικοποίηση» των διαιτητών της SL2.

Το θέμα συζητήθηκε και στο ΔΣ της ΕΠΟ στα μέσα Απριλίου, όπου ειπώθηκε ότι η ομοσπονδία θα διαχειριστεί την καταβολή ποσού 800.000 ευρώ από τη FIFA ώστε να καλυφθούν περσινές εκκρεμότητες προς διαιτητές, οι οποίες προκλήθηκαν από ΠΑΕ, που το περασμένο καλοκαίρι υποβιβάστηκαν από τη Super League 2 και μετατράπηκαν σε ερασιτεχνικά σωματεία.

Το υπόλοιπο ποσό θα δοθεί για την πληρωμή των διαιτησιών στις υπόλοιπες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Super League 2, ως μια έμμεση οικονομική ενίσχυση προς τις ομάδες, ωστόσο το σκάνδαλο καλά… κρατεί από την ομοσπονδία, που προς το παρόν δεν έχει εμφανίσει πουθενά τα χρήματα αυτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ