Πέρασε από την Καλαμάτα η Καλλιθέα και περιμένει «στραβοπάτημα» της Κηφισιάς

Πέρασε από την Καλαμάτα η Καλλιθέα και περιμένει «στραβοπάτημα» της Κηφισιάς

Η Καλλιθέα πέρασε από την έδρα της Καλαμάτας, επικρατώντας με 1-0 και μείωσε τη διαφορά από την πρωτοπόρο Κηφισιά στους δύο βαθμούς

Πολύ σημαντική νίκη στην Καλαμάτα πέτυχε η Καλλιθέα στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League 2. Με γκολ του Κυνηγόπουλου στο 76΄, η Καλλιθέα νίκησε 1-0 τη «μαύρη θύελλα» και συνεχίζει να πιέζει την πρωτοπόρο του Β΄ ομίλου Κηφισιά και να διεκδικεί την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Με το σημερινό «διπλό», η ομάδα του Γιώργου Σίμου πλησίασε προσωρινά σε απόσταση δύο βαθμών από την κορυφή και ελπίζει σε «στραβοπάτημα» της Κηφισιάς, που δοκιμάζεται τη Δευτέρα (22/5) στην Πάτρα, απέναντι στην Παναχαϊκή.

Διαβάστε επίσης: Στις 18:30 οι υπογραφές για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού: Πότε αρχίζουν οι αργασίες

Ήττες για τις ομάδες που κινδυνεύουν στον Α΄ όμιλο

Στη μάχη της παραμονής, το Αιγάλεω χάρη σε γκολ του Μπαστιάνου στο 87΄ νίκησε 3-2 εκτός έδρας την Ηλιούπολη και διατήρησε το +5 έναντι της Προοδευτικής. Οι «βυσσινί» πέρασαν εύκολα (3-0) από την Επισκοπή, αλλά το έργο τους παραμένει πολύ δύσκολο. Η ομάδα του Ρεθύμνου υποβιβάστηκε και μαθηματικά στη Γ΄ εθνική, ακολουθώντας τον ΠΑΟ Ρουφ και τον Ηρόδοτο, που έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

Στα υπόλοιπα σημερινά ματς, ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε 1-0 του ΠΑΟ Ρουφ στη Ριζούπολη, ενώ Χανιά και ΟΦ Ιεράπετρας ήρθαν ισόπαλοι 1-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ