Φιλική νίκη του Ολυμπιακού Β’ στο Άργος (2-5)

Φιλική νίκη του Ολυμπιακού Β’ στο Άργος (2-5)

Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν με 2-5 τον Παναργειακό, εκτός έδρας, σε ένα ακόμη ματς προετοιμασίας.

Αντιμέτωπος με τον Παναργειακό ο Ολυμπιακός Β’, στο πλαίσιο των φιλικών αγώνων που δίνει στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να νικήσουν εκτός έδρας με 2-5 και τον προπονητή της ομάδας, Αριέλ Ιμπαγάσα, να βγάζει τα συμπεράσματά του ενόψει της συνέχειας.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 5′ με τον Μαρίνη, όμως ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σε 1-1 με το πέναλτι του Βλαχομήτρου στο 8′. Ο Παναργειακός μπήκε και πάλι μπροστά στο σκορ στο 16′ με τον Ντε Σόουζα, όμως οι «ερυθρόλευκοι» από εκεί και πέρα πήραν τον έλεγχο του αγώνα.

Ισοφάρισαν σε 2-2 στο 27′ και πάλι με τον Βλαχομήτρο με δεύτερο πέναλτι, ενώ ο Αργυρίου σημείωσε ένα ωραίο γκολ στο 31′ για το 2-3 και το 2-4 έγινε στο 36′ από τον Τσέλιο. Το τελικό 2-5 διαμόρφωσε ο Χ. Κωστούλας στο 90′.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Α. Ιμπαγάσα): Στουρνάρας (58′ Περλέσι), Αργυρίου, Μπαγκαλιάνης (46′ Κ. Κωστούλας), Ρέτσος (58′ Κουτσίδης), Κεραμίδας (46′ Αποστολόπουλος), Σγουρός (58′ Μαυρουδής), Σαπουντζής, Κωστή (46′ Παπακανέλλος), Ιμπαγάσα (58′ Χ. Κωστούλας), Τσέλιος (58′ Κατσουλίδης), Βλαχομήτρος (46′ Χαραλαμπόγλου).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ