Ενίσχυση με Κότνικ ο Ιωνικός

Ενίσχυση με Κότνικ ο Ιωνικός

Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου τερματοφύλακα Μάτιτς Κότνικ.

Η ενίσχυση του Ιωνικού εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Super League 2 συνεχίζεται.

Η ομάδα της Νίκαιας πρόσθεσε στο έμψυχο δυναμικό της τον έμπειρο και επί πολλά χρόνια τερματοφύλακα στο ελληνικό πρωτάθλημα, Μάτιτς Κότνικ.

Ο Σλοβένος θα αγωνιστεί στην τρίτη του ομάδα στην Ελλάδα, μετά τον Πανιώνιο και τον Βόλο, βοηθώντας με τις υπηρεσίες του την προσπάθεια του Ιωνικού για άνοδο στην Α΄ Εθνική κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ιωνικός:

Η ΠΑΕ Ιωνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μάτιτς Κότνικ.

Ο νέος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας είναι 33 ετών και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας. Κατάγεται από την Σλοβενία, έχει ύψος 1,90μ. και διαθέτει τεράστια εμπειρία.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την NK Dravograd της πατρίδας του και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Publikum Celije, ND Dravinja.

Το καλοκαίρι του 2017 ήρθε στη χώρα μας για λογαριασμό του Πανιωνίου, μένοντας στην ομάδα για τρία χρόνια. Με τα κυανέρυθρα έγραψε 83 εμφανίσεις με 32 clean sheets.

Ακολούθησε μια σεζόν στην Ιταλία και στην Μπρέσια, για να επιστρέψει στην Ελλάδα το 2021 για τον Βόλο, στον οποίο αγωνιζόταν μέχρι προ μηνών.

Ο Κότνικ διαθέτει παραστάσεις από την πρώτη κατηγορία της Σλοβενίας και της Ελλάδας, ενώ έχει υπάρξει διεθνής με τις μικρές ομάδες της χώρας του.

Μάτιτς σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ιωνικού. Σου ευχόμαστε υγεία και να κάνεις πραγματικότητα τους στόχους σου παρέα με την ομάδα μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ