Ανακοίνωσε τον Γκάγιτς ο Ηρακλής

Ανακοίνωσε τον Γκάγιτς ο Ηρακλής

Ο Ηρακλής ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρονου Σέρβου επιθετικού, Ντέγιαν Γκάγιτς.

Μετά από ένα διάστημα δοκιμής στον «γηραιό», ο Ντέγιαν Γκάγιτς «κέρδισε» το συμβόλαιο του και τη θέση του στο ρόστερ του Ηρακλή.

Ο 22χρονος Σέρβος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών με τον Ηρακλή και στη συνέχεια ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής:

Θέση στο “κυανόλευκο” ρόστερ κέρδισε με το σπαθί του ο 22χρονος Σέρβος επιθετικός, Ντέγιαν Γκάγιτς, ο οποίος έπεισε τεχνική ηγεσία και Διοίκηση με τις εμφανίσεις του στα φιλικά παιχνίδια αλλά και κατά την παραμονή της ομάδας στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Γκάγιτς θα αγωνίζεται για τα επόμενα 2 χρόνια στην ομάδα μας και θα την ενισχύσει σημαντικά στην μεσοεπιθετική γραμμή.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως εξτρέμ, αλλά και ως επιτελικός, αν κριθεί σκόπιμο, έχει παραστάσεις από το Βοσνιανό (Μπάνια Λούκα) και το Αυστριακό πρωτάθλημα (Κλάγκενφουρτ Β), ενώ στη Σερβία αγωνιζόταν στην Τελεόπτικ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

“Η ΠΑΕ Π.Ο.Τ ΗΡΑΚΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 22χρονου (19/11/2001) Σέρβου ποδοσφαιριστή, DEJAN GAJIC, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την ομάδα μας”.

DEJAN, σε καλωσορίζουμε στη μεγάλη μας οικογένεια! Πάντα νίκες, χαρές κι επιτυχίες με τα “κυανόλευκα”!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ