Πρώην παίκτη του Άρη ανακοίνωσε η Καλαμάτα

Πρώην παίκτη του Άρη ανακοίνωσε η Καλαμάτα

Τον Πορτογάλο πρώην κεντρικό αμυντικό του Άρη, Ούγκο Σόουζα, ανακοίνωσε η ομάδα της Καλαμάτας, με τον 31χρονο να παραμένει στην Ελλάδα.

Την αριθμό 16η μεταγραφική του προσθήκη ανακοίνωσε η Καλαμάτα, καθώς απόκτησε ως ελεύθερο τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό, Ούγκο Σόουζα.

Ο Σόουζα ήρθε πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2016 για χάρη του Άρη όπου και παρέμεινε για 4 χρόνια στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Τον περασμένο Σεπτέμβριο επέστρεψε στην χώρα μας για τον Ιωνικό, όμως φέτος το καλοκαίρι το συμβόλαιο του δεν ανανεώθηκε κι έτσι κυκλοφορούσε ελεύθερος.

Διαβάστε επίσης: Σάκκαρη – Γκαρσία 2-0: Στον ημιτελικό κυριαρχικά η Μαρία

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Καλαμάτας:

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Ούγκο Σόουζα.

Είναι Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός και υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια. Είναι 31 ετών. Γεννήθηκε στις (4-6-92) και έχει ύψος 1.84. Στην Ελλάδα έγινε γνωστός από την πολύ καλή αγωνιστική του παρουσία στον Άρη Θεσσαλονίκης όπου αγωνίστηκε για τρία χρόνια (2017-20), ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε την Φανέλα του Ιωνικού στην Σούπερ Λιγκ με συμμετοχή σε 18 αγώνες. Την περίοδο (2020-21) φόρεσε την φανέλα της Ρουμανικής Άστρα και ένα χρόνο μετά πήγε στην επίσης Ρουμανική Σέπσι. Και οι δύο ομάδες Α κατηγορίας.

Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει την Μαύρη Θύελλα να πετύχει τον στόχο της ανόδου στην Σούπερ Λιγκ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ