Ευγενίου: «Επικίνδυνο παιχνίδι στο οποίο θα χάσει ο ΓΣ την ομάδα και ο Μάρα δεν θα πάρει ούτε ευρώ»

Ευγενίου: «Επικίνδυνο παιχνίδι στο οποίο θα χάσει ο ΓΣ την ομάδα και ο Μάρα δεν θα πάρει ούτε ευρώ»

Ο Στράτος Ευγενίου μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στον Ηρακλή, αναφέροντας πως τα δεδομένα είναι πολύ δύσκολα.

Μέρα με τη μέρα τα δεδομένα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα στην περίπτωση του Ηρακλή.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πρέπει να βρει άμεσα χρήματα ώστε να ξεπληρωθεί ο πρώην παίκτης της ομάδας, Μπόγκνταν Μάρα, αλλιώς θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ μίλησε στην ΕΡΤ για το παιχνίδι της Κυριακής με την Αναγέννηση Καρδίτσας που εν τέλει θα γίνει, για την κατάσταση με τους νυν παίκτες της ομάδας αλλά και για την υπόθεση του Ρουμάνου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μου ζήτησαν να το κάνουμε και θα το κάνουμε το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας και από Δευτέρα ξεκινάνε οι παίκτες να βγάζουνε διαταγές πληρωμής εναντίον της ομάδας, οι υπάρχοντες παίκτες, έτσι ώστε να πάρουν τα δεδουλευμένα τους και αυτά που έχουν να πάρουν μέχρι την επόμενη μεταγραφική περίοδο».

Για το αν υπάρχει κάτι καινούριο σχετικά με την υπόθεση Μάρα είπε, «Από την δική μου την πλευρά όχι, ασχολείται ο κύριος Θέος που είναι πρόεδρος του ΓΣ, με τον κύριο Παναγόπουλο και τον κύριο Μάρα. Εγώ προσπάθησα να τον πάρω τηλέφωνο και να του στείλω ένα μήνυμα. Εγώ του ζήτησαν έρθουν στην Θεσσαλονίκη μέσα στο Σαββατοκύριακο έτσι ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε μια συζήτηση ώστε να σωθεί η ομάδα και να υπάρξει ένας τρόπος να πάρει και αυτός τα χρήματα του. Δεν μου έχει απαντήσει, οπότε εμένα η θέση μου είναι δεδομένη, δεν αλλάζω. Τώρα το τι θα κάνει ο ΓΣ, ο Φώτης ο Θέος και αν μπορέσει να ανταπεξέλθει στα χρήματα που ζητάει ο κύριος Μάρα, αυτό είναι ένα θέμα το οποίο εγώ δεν το γνωρίζω, αλλά πολύ φοβάμαι -από ότι βλέπω τουλάχιστον- τα χρήματα που ζητάει ο κύριος Παναγόπουλος, δηλαδή ολόκληρο το ποσό θα είναι τρομερά δύσκολο να δοθούν, είπε χαρακτηριστικά ο Στ. Ευγενίου.

Μπορεί να προσβλέπει και την εγγυητική. Αλλά εγώ δεν θα την αφήσω την εγγυητική. Θα πληρώσω τους παίκτες στους οποίους χρωστάω αυτή τη στιγμή. Τους έχω πει να βγάλουν διαταγές αποπληρωμής για αυτό το πράγμα και τότε η εγγυητική θα φύγει από τη μέση. Οι παίκτες που παίζουν αυτή τη στιγμή στην ομάδα πρέπει να πληρωθούν, τουλάχιστον μέχρι την επόμενη μεταγραφική περίοδο. Και επειδή θα πληρωθούν δεν υπάρχουν κάποια χρήματα για να πάρει ο κύριος Μάρα τουλάχιστον από εμένα. Είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι που θα χάσουν και οι δύο. Ο ΓΣ θα χάσει την ομάδα και ο Παναγόπουλος με τον Μάρα δεν θα πάρουν ούτε ευρώ», ανέφερε ο Στράτος Ευγενίου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ