Πρώτες νίκες για ΑΕΚ Β’ και Παναθηναϊκό Β’ – Έχασε με ανατροπή ο ΠΑΟΚ Β’

Πρώτες νίκες για ΑΕΚ Β’ και Παναθηναϊκό Β’ – Έχασε με ανατροπή ο ΠΑΟΚ Β’

Εύκολο έργο για ΑΕΚ Β' και Παναθηναϊκό Β' που νίκησαν με 3-0 και 2-0 (εκτός έδρας) ΑΕΛ και Παναχαϊκή αντίστοιχα ενώ ο ΠΑΟΚ Β' έχασε με 2-3 από τον Καμπανιακό.

Σεφτέ στη Super League 2 έκαναν ΑΕΚ Β’ και Παναθηναϊκός Β’ που για τη δεύτερη αγωνιστική επικράτησαν εύκολα με 3-0 και 2-0 των ΑΕΛ και Παναχαϊκή αντίστοιχα. Αντίθετα, σε ένα ματς γεμάτο ανατροπές, ο ΠΑΟΚ Β’ ηττήθηκε με 2-3 από τον Καμπανιακό ενώ νωρίτερα ο Διαγόρας νίκησε με 2-1 το Αιγάλεω στη Ρόδο.

Για τον Α’ όμιλο στα Σπάτα η ομάδα του Νίκου Κούστα άνοιξε το σκορ στο 25′ με σουτ του Ραντόνια και στη συνέχεια «καθάρισε» το ματς μέσα σε τέσσερα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο. Από ασίστ του Γκολφίνου στο 62′ ο Απόστολος Χριστόπουλος έκανε το 2-0 με σουτ και στο 66′ ο Πήλιος διαμόρφωσε το 3-0 με εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια και ωραίο τελείωμα.

Διαβάστε επίσης: Μιλουτίνοφ – Λεσόρ: Η «τιτανομαχία» που θα κρίνει τον τελικό (vids)

Ο ΠΑΟΚ Β’ δεν κατάφερε να «ζευγαρώσει» τις νίκες του στον ίδιο όμιλο καθώς ηττήθηκε 3-2 από τον Καμπανιακό στο γήπεδο του Μακεδονικού. Ο Καμπανιακός προηγήθηκε μόλις στο 3ο λεπτό με τον Γαρύφαλλο, ωστόσο ο Δικέφαλος του βορρά ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση και πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα έχοντας προβάδισμα στο σκορ με 2-1, χάρη στα τέρματα των Τσοπούρογλου (19′) και Γκορντεζιάνι (45+2′). Όμως, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με 3-2 με τα γκολ των Γαρύφαλλου (63′) και Τότσκα (74′) και κράτησαν το προβάδισμα ως το τέλος, παρά τις προσπάθειες των παικτών του ΠΑΟΚ Β’ που είχε δοκάρι με τον Δαρέλα στο 83′.

Πρώτη νίκη και για τον Παναθηναϊκό Β’ που, σε παιχνίδι για τον Β’ όμιλο έφυγε νικητής με 2-0 από την Πάτρα επί της Παναχαϊκής. Ο Βουτσάς στο 18ο λεπτό έκανε το 1-0 για τους «πράσινους» και το 2-0 έγινε στις καθυστερήσεις με τον Καραμπά.

Για τον ίδιο όμιλο, ο Διαγόρας πήρε την πρώτη νίκη του επικρατώντας στη Ρόδο του Αιγάλεω με 2-1. Τα τέρματα των νικητών σημείωσε ο Λεσάι (40′, 45+2′), ενώ οι «κυανόλευκοι» μείωσαν με τον Γκάβριτς στις καθυστερήσεις (90+6′).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ