Καλλιθέα – Ολυμπιακός Β’ 3-2: Ήττα στις λεπτομέρειες για τους ερυθρόλευκους

Καλλιθέα – Ολυμπιακός Β’ 3-2: Ήττα στις λεπτομέρειες για τους ερυθρόλευκους

Έπειτα από ένα χορταστικό ματς ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 3-2 από την Καλλιθέα στο «Ελ Πάσο» στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Superleague 2. Ντεμπούτο για τον Ζουλιάν Μπιανκόν.

Πέντε γκολ, θέαμα, ένταση, γερά νεύρα και μια αποβολή συνέθεσαν το σκηνικό στο «Ελ Πάσο», εκεί όπου η Καλλιθέα επικράτησε με 3-2 του Ολυμπιακού Β’ στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Superleague 2.

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την Καλλιθέα. Από την άλλη το σύνολο του Αριέλ Ιμπαγάσα πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση έχοντας το δικαίωμα να αισθάνεται αδικημένη από το τελικό αποτέλεσμα, με τους Πειραιώτες μάλιστα να χάνουν αρκετές ευκαιρίες στο φινάλε, ώστε να φτάσουν στην ισοφάριση.

Διαβάστε επίσης: Άρης – Κηφισιά 1-1: Τον ξέρανε στο τέλος η Κηφισιά

Στην αρχική 11άδα του Ολυμπιακού Β ξεκίνησε και ο Γάλλος Ζουλιάν Μπιανκόν και αγωνίστηκε για 60 λεπτά.

Τα γκολ της Καλλιθέας σημείωσαν οι Βασιλογιάννης (17′), Κυνηγόπουλος (45+2), και Μουτίνιο (65′). Από την άλλη οι ερυθρόλευκοι βρήκαν γκολ με τους Μπα (21′) και Τσέλσιο (49′). Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερα στο τελευταίο διάστημα του αγώνα, μιας και ο Ρομαό είδε την κόκκινη κάρτα στο 85′.

Καλιθέα Πάντος, Μεχίας, Μανθάτης (86′ Μαρότα), Ρομαό, Καινούργιος, Νταμιάν Σίλβα, Ματίγια (86′ Μουστακόπουλος), Βασιλόγιαννης (68′ Ουές), Μουτίνιο (68′ Περέιρα), Κυνηγόπουλος, Λουκίνας (75′ Τσιντώνης).

Ολυμπιακός Β’: Παπαδούδης, Μπα (82′ Βλαχομήτρος), Ανδρούτσος, Μπαγκαλιάνης, Μπιανκόν (60′ Κουτσίδης), Τσέλιος (73′ Κωστούλας), Αποστολόπουλος, Μαυρουδής, Μαρίνος (82′ Σαπουντζής), Κωστή, Πινακάς (73′ Αργυρίου).

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στον Β’ όμιλο

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου

Παναχαϊκή – Παναθηναϊκός Β’ 0-2

Διαγόρας – Αιγάλεω 2-1

Κυριακή 1 Οκτωβρίου

Ηλιούπολη – Ιωνικός 0-3

Καλιθέα- Ολυμπιακός Β’ 3-2

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου

15:00 Χανιά – Τηλυκράτης

16:00 Καλαμάτα – Γιούχτας

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ