Άρης – Κηφισιά 1-1: Τον ξέρανε στο τέλος η Κηφισιά

Άρης – Κηφισιά 1-1: Τον ξέρανε στο τέλος η Κηφισιά

Η Κηφισιά για ακόμη ένα παιχνίδι μπόρεσε στο τέλος να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, με τον Οζέγκοβιτς να ισοφαρίζει το γκολ του Μορόν, μέσα στο «Βικελίδης».

Η Κηφισιά το έκανε ξανά. Για ακόμη ένα παιχνίδι μπόρεσε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (1-1).

Ο Άρης αν και προηγήθηκε και έχασε ευκαιρίες για να πάρει το τρίτο συνεχόμενο εντός έδρας τρίποντο, δεν μπόρεσε να σκοράρει στις ευκαιρίες που έχασε στο τέλος του αγώνα.

Διαβάστε επίσης: Λαμία – Παναιτωλικός 1-0: Σπουδαίο τρίποντο με πρωταγωνιστή τον Καρλίτος

Τα γκολ, οι πρώτοι σκόρερ των δύο ομάδων, Μορόν για τον Άρη στο 22′, με τον Οζέγκοβιτς να ισοφαρίζει στο 75′.

Το ματς

Ο Άρης μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση με την Κηφισιά και μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά άρχισε να απειλεί με τον Σουλεϊμάνοφ .

Ο Ρώσος έπιασε το δυνατό βολέ στο 10’ το οποίο απέκρουσε ο Αναγνωστόπουλος στο 10’, σε μία φάση που δεν καταγράφηκε καθώς ήταν οφσάιντ.

Στο 14’ σούταρε και ο τερματοφύλακας της Κηφισιάς μπλόκαρε, ενώ μία κεφαλιά που πήρε από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή κατέληξε άουτ στο 17ο λεπτό.

Ό,τι δεν κατάφερε να κάνει ο Σουλεϊμάνοφ, το έκανε στο 22’ ο συνήθης ύποπτος, Μορόν, με τον Ισπανό να δέχεται την κοντινή πάσα με το κεφάλι από τον Ρώσο και να εκτελεί για το 1-0, φτάνοντας τα 5 γκολ στη φετινή Super League.

H Κηφισιά ανέβασε ρυθμούς και προσπάθησε να απειλήσει προς το τέλος του ημιχρόνου, χωρίς να δημιουργήσει κάποια σοβαρή ευκαιρία μπροστά από την εστία του Κουέστα.

Ένα γεμάτο δεύτερο ημίχρονο

Στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Άρης έχασε τεράστια ευκαιρία για να κάνει το 2-0, με τον Μορόν να φεύγει στο 52′ σε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, από κάθετη πάσα του Φεράρι, όμως ο Αναγνωστόπουλος απομάκρυνε σε κόρνερ το σουτ του Ισπανού.

Η Κηφισιά έχασε την π΄ρωτη πραγματικά μεγάλη ευκαιρία της στο 63′, με τον Οζέγκοβιτς να στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ σε τετ α τετ.

Δύο λεπτά μετά ο Κάρλσον έφυγε ωραία στην αντεπίθεση, έκανε προσποίηση μέσα στην περιοχή, το σουτ που επιχείρησε με το δεξί όμως δεν είχε δύναμη και το μπλόκαρε ο Αναγνωστόπουλος.

Στο 75′ ο Νταρίντα έκανε λάθος στο χώρο της μεσαίας γραμμής, με τον Μασούρα να διανύει όλο το αντίπαλο μισό, να κάνει τη σέντρα και τον Οζέγκοβιτς να παίρνει την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, για να ισοφαρίσει σε 1-1.

Στο 78′ ο Κάρλσον σούταρε από πλάγια θέση, με τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς να απομακρύνει πλάγια. Ο Σουηδός εξτρέμ στο 90+6′ έχασε την τελευταία μεγάλη ευκαιρία για να δώσει τη νίκη στον Άρη, αφού το σουτ που επιχείρησε κατέληξε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ο Άρης με αυτή την απώλεια παρέμεινε χαμηλά στη βαθμολογία, με 8 πόντους, ενώ η Κηφισιά έφτασε τους 6.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο (83’ Μοντόγια), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι, Βερστράτε (83’ Ζαμόρα), Νταρίντα, Πάρντο (57’ Χριστοδουλόπουλος), Μενέντες (69’ Ντουκουρέ), Σουλεϊμάνοφ (58’ Κάρλσον), Μορόν

Κηφισιά (Γιάννης Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος, Λούμορ, Βαφέας, Μποτία (84’ Κωνσταντακόπουλος), Τσάπαν, Μασούρας, Παπασάβας (69’ Πέιος), Αντερέγκεν (62’ Ματέους), Τετέι, Οζέγκοβιτς (84’ Γκόμπελιτς), Ίλιεφ (62’ Μπιφουμά).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ