Ηρακλής: Τι θέλει ο Μονεμβασιώτης για να πάρει τον «Γηραιό»

Ηρακλής: Τι θέλει ο Μονεμβασιώτης για να πάρει τον «Γηραιό»

Μετά την υπόθεση Μάρα, ο Ηρακλής «κοιτάζει» στις υπόλοιπες διοικητικές εξελίξεις...

Ο Ηρακλής γλίτωσε τα χειρότερα με την υπόθεση του Μπόγκνταν Μάρα.

Ο κόσμος του «Γηραιού» κατάφερε να κάνει το ακατόρθωτο και να μαζέψει μέσα σε 72 ώρες το ποσό που χρειαζόταν η ομάδα ώστε να εξοφληθεί ο Ρουμάνος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

  •  Διαβάστε επίσης:

Πλέον, μετά την διασφάλιση της υπόθεσης, ο Ηρακλής κοιτάζει την επόμενη ημέρα διοικητικά, με τις εξελίξεις να τρέχουν.

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε χθες ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, ώστε να συζητήσει με δικηγόρους αλλά και διοικητικούς παράγοντες της ομάδας, το ενδεχόμενο να αναλάβει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ.

Μάλιστα, οι συζητήσεις δεν φαινόντουσαν να έχουν αίσιο τέλος, όμως οι οπαδοί του Ηρακλή ήταν αυτοί που με την παρέμβαση τους, ξανά σώσανε την κατάσταση.

Ο Μονεμβασιώτης όμως έθεσε δύο ρητούς όρους ώστε να προχωρήσει την υπόθεση.

Ο ένας εξ αυτών, έχει να κάνει με τον νυν μέτοχο του Ηρακλή, Στράτο Ευγενίου. Ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας «Βενέτη» ζήτησε συνάντηση με τον Στ. Ευγενίου τη Δευτέρα, ώστε να συζητήσουν την κατάσταση της ομάδας και την πιθανότητα παραχώρησης των μετοχών του.

Ενώ ο δεύτερος αφορά τα όσα του είπαν οι άνθρωποι του ερασιτέχνη, αναφορικά με τα βιβλία της ΠΑΕ. Επομένως ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης θα ορίσει δικούς του λογιστές, ώστε να διασταυρώσουν τις πληροφορίες των ανθρώπων του ΓΣ και αν όλα πάνε καλά θα προχωρήσει στο επόμενο στάδιο, τις συζητήσεις δηλαδή με πρώην στελέχη του Ηρακλή, στους οποίους ο σύλλογος χρωστάει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ