Ηρακλής: Εξοφλήθηκε ο Μάρα χάρη στη βοήθεια του κόσμου!

Ηρακλής: Εξοφλήθηκε ο Μάρα χάρη στη βοήθεια του κόσμου!

Οι οπαδοί του Ηρακλή συγκέντρωσαν το απαιτούμενο ποσό για να εξοφληθεί ο Μπόγκνταν Μάρα με τον «Γηραιό» να σώζεται από υποβιβασμό.

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Οι οπαδοί του Ηρακλή μάζεψαν το απαιτούμενο ποσό για την εξόφληση του Μπόγκνταν Μάρα μέσα σε 72 ώρες!

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης εξέδωσε ανακοίνωση πριν τρεις μέρες ζητώντας την βοήθεια του κόσμου του για να πληρώσει το ποσό που του αναλογούσαν. Οι φίλαθλοι ανταποκρίθηκαν και συγκεντρώθηκαν 220 χιλιάδες ευρώ.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε το αίτημα του Ηρακλή για αναψηλάφηση της υπόθεσης με τον «Γηραιό« να κινδυνεύει μέχρι και με υποβιβασμό από την Super League 2. Η ίδια η ομάδα εξέδωσε νέα ανακοίνωση ευχαριστώντας τον κόσμο της.

Η ανακοίνωση:

«Δεν υπάρχουν λόγια τα οποία να μπορούν να περιγράψουν όσα ζήσαμε τις τελευταίες ημέρες. Το θέμα Μάρα κλείνει οριστικά χάρη στην ανιδιοτέλεια, τη συσπείρωση και την αποφασιστικότητα του κόσμου του ΗΡΑΚΛΗ.

Κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε μια παράλογη δικαστική απόφαση. Το μαχαίρι τοποθετήθηκε στον λαιμό του συλλόγου τον οποίο για ακόμα μια φορά τον πήρε από το χέρι ο κόσμος του και τον οδήγησε μακριά από τον κίνδυνο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε έναν προς έναν και μία προς μία, όλους όσους συνέβαλαν σε αυτόν τον άθλο και κατόρθωσαν να μαζέψουν ένα τέτοιο ποσό σε 72 ώρες.

Ο κόσμος του Ηρακλή δεν κατόρθωσε μόνο να σώσει το καράβι πριν αυτό πέσει στα βράχια, κατόρθωσε να μετατρέψει μια χρονίζουσα ιστορία η οποία αποτελούσε δυσφήμηση για το σύλλογο στη καλύτερη διαφήμιση για τη δυναμική του. Αυτή είναι η παρακαταθήκη αυτής της ημέρας και πάνω σε αυτή καλούμαστε όλοι μας να χτίσουμε την επόμενη ημέρα!

ΕΝΩΜΕΝΟΙ – ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ – ΔΥΝΑΤΟΙ

1000 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ