Ολυμπιακός Β’ – Ιωνικός 1-1: Έμειναν «όρθιοι» οι ερυθρόλευκοι

Ολυμπιακός Β’ – Ιωνικός 1-1: Έμειναν «όρθιοι» οι ερυθρόλευκοι

Έπειτα από ένα χορταστικό ματς με αρκετές φάσεις, πάθος δύο γκολ και ισάριθμες αποβολές ο Ολυμπιακός Β' έμεινε ισόπαλος με 1-1 εντός έδρας απέναντι στον Ιωνικό στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Superleague 2. Γκολ - «ζωγραφιά» από τον Μαρίνο.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό Β‘ και τον Ιωνικό με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες στο 1-1.

Η ομάδα της Νίκαιας κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 18’, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ντε Βισέντι, με τους ερυθρόλευκους να απαντούν στην επανάληψη χάρη στο εξαιρετικό τέρμα του Γιώργου Μαρίνου. 

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις με Μίχαϊλιουκ!

Ο άσος των Πειραιωτών πήρε την μπάλα εκτός περιοχής και με πολύ ωραία κίνηση απελευθερώθηκε, γράφοντας το 1-1 με υπέροχο σουτ.

Στην συνέχεια το σκηνικό της αναμέτρησης δεν άλλαξε με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ της νίκης, ωστόσο το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Μάλιστα οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες. Αρχικά ο Ιγκλέσιας δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη για… δολοφονικό μαρκάρισμα πάνω στον Φαντιγκά, ενώ από την άλλη ο Μπιανκόν είδε την κόκκινη κάρτα, έπειτα από διαπληκτισμό με τους αντιπάλους του.

Ολυμπιακός Β: Παπαδούδης, Μπα, Ανδρούτσος, Μπαγκαλιάνης, Μπιανκόν, Σγουρός, Τσέλιος (65′ Πινακάς), Μαρίνος, Κωστή, Κωστούλας (65′ Φατινγκά), Καρακούτης.

Ιωνικός: Κότνικ, Τζανακάκης, Ζάχαβι, Σόουζα, Γκοράνοφ, Κάνκολα, Γκίνη (56′ Λινάρδος), Οικονομίδης, Γιακουμάκης, Ντε Βινσέντι, Ζοάο Σίλβα.

Aναλυτικά τα αποτελέσματα: 

Αιγάλεω – Καλαμάτα 0-3

Γιούχτας – Παναχαϊκή 2-1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ