Νίκες κορυφής για Καλαμάτα, Χανιά και Λεβαδειακό

Νίκες κορυφής για Καλαμάτα, Χανιά και Λεβαδειακό

Ο Λεβαδειακός επικράτησε δύσκολα της ΑΕΚ Β' με 2-1 και ξεφεύγει στον Βόρειο Όμιλο. «Μάχη» στον Νότο με την Καλαμάτα (2-0) και τα Χανιά (4-1) να πιάνουν κορυφή, μετά τη «γκέλα» της Καλλιθέας.

Ο Λεβαδειακός συνεχίζει την επέλασή του στον Βόρειο όμιλο της Super League 2, κάνοντας το 5 στα 5, με τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ Β’ με 2-1, σε ένα παιχνίδι που η «Ένωση» πήρε 2 κόκκινες κάρτες.

Ο Νίκας άνοιξε το σκορ στο 63′, πριν ισοφαρίσει ο Ραντόνια στο 68′, με τον Ρόμο να δίνει εκ νέου προβάδισμα για το τελικό 2-1 του Λεβαδειακού. Από την ΑΕΚ Β’ αποβλήθηκαν στο 78′ ο Φοφανά και στο 90+1′ ο Κορομηλάς.

Διαβάστε επίσης: Μεντβέντεφ – Τσιτσιπάς 2-0: Λύγισε στον ημιτελικό ο Στέφανος

Στον Νότιο όμιλο η Καλαμάτα δεν είχε πρόβλημα να επικρατήσει της Ηλιούπολης με 2-0, με τα γκολ του Πασά στο 29′ και του Τάτου στο 44ο λεπτό.

Μαζί με την Καλαμάτα στην κορυφή με 12 βαθμούς βρίσκονται τα Χανιά, που κέρδισαν εύκολα την Παναχαϊκή με 4-1. Ο Μάναλης άνοιξε το σκορ στο 17′ και μέσα σε 6 λεπτά το σκορ είχε γίνει 3-0, με τα γκολ των Μαζουλουξή στο 22′ και Μανουσάκη στο 23ο λεπτό. Ο Χριστόπουλος μείωσε για τους «Πατρινούς» στο 45′ σε 3-1, πριν ο Μαζουλουξής κάνει το 4-1 στο 84′.

Η Καλλιθέα έπεσε από την κορυφή, μετά την ισοπαλία εκτός έδρας με το Αιγάλεω με 1-1. Η Καλλιθέα προηγήθηκε στο 48′ όμως οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 56′.

Ο Γιούχτας ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας στον Νότιο όμιλο, με τη νίκη με 2-0 επί του Παναθηναϊκού Β’, με τα γκολ του Νοικοκυράκη στο 5′ και του Ροβίθη στο 41ο λεπτό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ