Αιγάλεω – Ολυμπιακός Β’ 0-0: «Λευκή» ισοπαλία στο… χωράφι

Αιγάλεω – Ολυμπιακός Β’ 0-0: «Λευκή» ισοπαλία στο… χωράφι

Αιγάλεω και Ολυμπιακός Β΄ μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο του «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» για την 8η αγωνιστική της Super League 2.

Σε ένα αγωνιστικό χώρο που θύμιζε περισσότερο σε χωράφι παρά σε γήπεδο ποδοσφαίρου Ολυμπιακός Β΄ και Αιγάλεω μοιράστηκαν από ένα βαθμό μετά τη «λευκή» ισοπαλία στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» για την 8η αγωνιστική της Super League 2.

Το πρώτο ημίχρονο πέρασε χωρίς να αλλάξει το σκορ, ενώ στο δεύτερο η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα προσπάθησε να πιέσει αλλά δεν κατάφερε ποτέ να ανοίξει το σκορ και αρκέστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας.

Διαβάστε επίσης: Εικόνες ντροπής από το γήπεδο του Αιγάλεω – «Χωράφι» ο αγωνιστικός χώρος

Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν τα έξι παιχνίδια όπου δεν έχουν γνωρίσει την ήττα αλλά λόγω της αρχικής τιμωρίας με -10 στην αρχή της σεζόν βρίσκονται στην 11η θέση με 3 βαθμούς. Από την άλλη το Αιγάλεω παρέμεινε στην 8η θέση με 8 βαθμούς.

Επόμενος αγώνας για τον Ολυμπιακό είναι στις 26/11 κόντρα στην Καλαμάτα, ενώ για τους «κυανέρυθρους» η εκτός έδρας αναμέτρηση στα Χανιά απέναντι στην τοπική ομάδα στις 26/11.

Αιγάλεω (Τζουγκάνοβιτς): Κατσιμήτρος, Πέτκοβιτς (60′ Τάμπας), Μπλάκσον, Ζιούλης, Ευαγγέλου, Καμαρά, Κωνσταντακόπουλος (77′ Μπάμπης), Ραμίρεζ (86′ Παυλάκης), Νταβιώτης, Βάρκας, Κολλάς (77′ Σταμένκοβιτς)

Ολυμπιακός Β’ (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπα, Ανδρούτσος, Μπαγκαλιάνης, Βλαχομήτρος, Σγουρός, Τσέλιος (69′ Μαρίνος), Κουτσίδης, Κατσουλίδης, Καράκουτης, Πινακάς (79′ Σαπουντζής)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ