Τέλος ο Νιόπλιας από τον πάγκο του Λεβαδειακού

Τέλος ο Νιόπλιας από τον πάγκο του Λεβαδειακού

Ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή του, Νίκο Νιόπλια.

Παρελθόν από τον πάγκο του Λεβαδειακού αποτελεί και επίσημα, ο Νίκος Νιόπλιας. Η ομάδα της Βοιωτίας, με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως οι δύο πλευρές δεν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή.

Ο 58χρονος τεχνικός ανέλαβε τον Λεβαδειακό το προηγούμενο καλοκαίρι και μετά από 11 παιχνίδια στη Super League 2, ο Νιόπλιας αποχωρεί αφήνοντάς τον 2η θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς και στο -1 από την ΑΕΛ, με ένα παιχνίδι λιγότερο. Επίσης, οι Βοιωτοί υπό τις οδηγίες του Νιόπλια έφτασαν έως στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας όπου θα νατιμετωπίσουν τη Νίκη Βόλου, αποκλείοντας στην προηγούμενη φάση τη Λαμία.

Διαβάστε επίσης: Μαθαίνει αντίπαλο ο Ολυμπιακός – Κληρώνει για το Conference League!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος είναι ο επικρατέστερος για να αναλάβει το τιμόνι της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λεβαδειακού: 

«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει ότι μετά από συνάντηση που είχε η διοίκηση του συλλόγου με τον προπονητή της ομάδας κ.Νίκο Νιόπλα, αποφασίστηκε από κοινού η λύση της συνεργασίας μας.

Ο Νίκος Νιόπλας ξεχώρισε για το ήθος του και τη συμπεριφορά του στο διάστημα που βρέθηκε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας.

Η οικογένεια του Λεβαδειακού τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ