Παναθηναϊκός Β’ – Ολυμπιακός Β’ 1-3: «Ερυθρόλευκο» πάρτι στο ντέρμπι «αιωνίων»

Παναθηναϊκός Β’ – Ολυμπιακός Β’ 1-3: «Ερυθρόλευκο» πάρτι στο ντέρμπι «αιωνίων»

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και έχοντας τρεις διαφορετικούς σκόρερ ο Ολυμπιακός Β' επικράτησε με 3-1 κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα του Παναθηναϊκού «βάφοντας» έτσι στα ερυθρόλευκα το ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής της Superleague 2.

Σούπερ ερυθρόλευκοι… μπόμπιρες και πάρτι στο ντέρμπι «αιωνίων» Β’.

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση ο Ολυμπιακός Β‘ επικράτησε με 3-1 στο «Ελ Πάσο» της αντίστοιχης ομάδας του Παναθηναϊκού, όντας έτσι ο μεγάλος θριαμβευτής του ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής της Superleague 2.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με το πόδι στο… γκάζι αγγίζοντας το γκολ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης. Πιο συγκεκριμένα ο Μαρίνος έκανε την σέντρα από τα δεξιά με τον Κωστούλα να πηδά πιο ψηλά από όλους στέλνοντας με κεφαλιά την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στην ΕΠΟ με τον Φρόιντφελντ – Καραπαπάς: «Παίρνει 15.000 και κάνει το φάντασμα»

Ότι δεν κατάφερε ο Κωστούλας το έκανε ο Σγουρός στην φάση του 17′, όταν και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από ασίστ του Αλγκασίμ Μπα.

Στο δεύτερο μέρος οι πράσινοι ανέβασαν την απόδοση τους, πήραν μέτρα στο γήπεδο, πίεσαν και προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση.

Και το κατάφεραν στο 79′ όταν και ο Αθανασακόπουλος έφερε το ματς στα ίσα με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής. Παρόλα αυτά οι ερυθρόλευκοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, μιας και τρια λεπτά αργότερα πήραν ξανά προβάδισμα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπα το οποίο το κέρδισε ο ίδιος.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Σαπουντζής στο 89′ με τρομερό αριστερό σουτ το οποίο κατέληξε στο παραθυράκι της εστίας του Παναθηναϊκού.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μαργόνο, Σιδεράς, Φικάι, Μαρτίνης, Φουρτάδο, Κυριόπουλος (76′ Μαντσίνι), Κρυπαράκος, Σαρδέλης, Λαμψιάς (76′ Βουτσάς), Καραμπάς (68′ Αθανασακόπουλος), Λιούμης (56′ Μπιλάλ).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Παπαδούδης, Μπα, Μπαγκαλιάνης, Σγουρός, Κουσίδης, Κεραμίδας (69′ Αποστολόπουλος), Μαρίνος (87′ Κατσουλίδη), Κωστούλας (75′ Κωστή), Κεϊτά (87′ Σαπουντζής), Αργυρίου, Μουζακίτης.

Τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής της Super League 2

Τηλυκράτης – Ιωνικός 3-2
Διαγόρας – Ηλιούπολη 0-1
Αιγάλεω – Παναχαϊκή 1-0
Χανιά – Καλαμάτα 1-1
Γιούχτας – Athens Kallithea 1-2

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ