Χαμός στην ΕΠΟ με τον Φρόιντφελντ – Καραπαπάς: «Παίρνει 15.000 και κάνει το φάντασμα»

Χαμός στην ΕΠΟ με τον Φρόιντφελντ – Καραπαπάς: «Παίρνει 15.000 και κάνει το φάντασμα»

Το... ξεφτίλισαν στην ΕΠΟ με τον Φρόιντφελντ που δεν εμφανίστηκε ούτε στην τηλεδιάσκεψη - Έξαλλοι οι 4 «μεγάλοι» και «βόμβες» Καραπαπά για τον Σουηδό αρχιδιαιτητή που κάνει το... φάντασμα

Η ΕΠΟ συνεχίζει να κάνει ότι θέλει και να… γελοιοποιεί τα πάντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, φέρνοντας τον Πίτερ Φρόιντφελντ ως αρχιδιαιτητή και τον Σουηδό να μην εμφανίζεται ποτέ στην τηλεδιάσκεψη που έγινε με τα μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικής Διαιτησίας.

Συγκεκριμένα, η Ομοσπονδία συνεχίζει να ξεφτιλίζει τα πάντα, αφού στην τηλεδιάσκεψη περίμεναν τον αρχιδιαιτητή να εμφανιστεί και αυτός δεν το έκανε ποτέ, εξοργίζοντας τους τέσσερις μεγάλους, με τον Κώστα Καραπαπά να εξαπολύει επίθεση κατά της ΕΠΟ και του Φρόιντφελντ, αλλά και της απόφασης της να προσληφθεί ο Σουηδός Λίντμπεργκ ως υπεύθυνος VAR, από μια χώρα που δεν χρησιμοποιεί καν την τεχνολογία!

Ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός τόνισε χαρακτηριστικά πως: «Ο Φρόιντφελντ παίρνει 15.000 το μήνα αυτό το φάντασμα για να κάθεται σε ένα τροχόσπιτο στη Σουηδία και να μην τον έχει δεί κανείς και να μην έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα.

Ο Λίντμπεργκ, ο υπεύθυνος VAR που θέλει να προσλάβει είναι και αυτός από τη Σουηδία που δεν έχει VAR! Δεν θα έπρεπε να είναι εδώ να μας το εξηγήσει; Εσείς δεν πρέπει να μας εξηγήσετε πως γίνεται αφου καλούμαστε να ψηφίσουμε σήμερα για την πρόσληψη Λίντμπεργκ πως γίνεται να είναι ο Λίντμπεργκ μέσα στα γραφεία του VAR τις τελευταίες δυο αγωνιστικές χωρίς να έχει προσληφθεί; Προφανώς ο Ολυμπιακός καταψηφίζει την πρόσληψη και καταγγέλει και την απαράδεκτη συμπεριφορα του δήθεν αρχιδιαιτητή και την κωμική διαδικασία απο μέρους σας».

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η ΕΠΟ και ο Τάκης Μπαλτάκος κάνουν ότι θέλουν και έθεσαν θέμα πρόσληψης του Λίντμπεργκ ως υπεύθυνο του VAR, παρότι στη Σουηδία δεν εφαρμόζουν την τεχνολογία! Μάλιστα, έγινε κανονικά η ψηφοφορία στην Επιτροπή, κάτι που αποφάσισε ετσιθελικά ο Μπαλτάκος και αυτοί που ψήφισαν υπέρ ήταν η ΕΠΟ, η Super League 2 και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός καταψήφισαν την πρόσληψη του Λίντμπεργκ, ενώ λευκό ψήφισε ο εκπρόσωπος της Super League, με την ΕΠΟ να συνεχίζει να εκτίθεται ανεπανόρθωτα και τον Φρόιντφελντ να κάνει το… φάντασμα, να μην έχει έρθει καν στην Ελλάδα και να μην έχει εμφανιστεί πουθενά!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ