Διαγόρας – Ολυμπιακός Β’ 0-2: «Κολοσσός» στη Ρόδο…

Διαγόρας – Ολυμπιακός Β’ 0-2: «Κολοσσός» στη Ρόδο…

Σκοράροντας δύο φορές στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός Β' πέρασε από τη Ρόδο, επικρατώντας του Διαγόρα με σκορ 2-0.

Πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση ο Ολυμπιακός Β’ κατάφερε να περάσει από τη Ρόδο, αφού επιβλήθηκε του Διαγόρα με σκορ 2-0, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Superleague 2.

Oι Πειραιώτες έτσι συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία, παραμένοντας για τέταρτο σερί παιχνίδι αήττητοι μετρώντας τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Έτσι πλησίασαν στον πόντο τον σημερινή τους αντίπαλο έχοντας πια 21 πόντους στην 7η θέση, ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν στους 22 και την 6η θέση.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο γενικά, όμως το ξεκίνημα του ματς βρήκε τον Διαγόρα να πιέζει έχοντας κάποιες καλές στιγμές. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός Β’ βρήκε ρυθμό και είχε τις δικές του ευκαιρίες, όμως οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το αποτέλεσμα να είναι στο 0-0.

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα εξελίχθηκαν κάπως διαφορετικά. Οι Ερυθρόλευκοι βρήκαν στο ξεκίνημα γκολ, ανοίγοντας το σκορ για το 1-0 με δράστη τον Αλγκασίμ Μπα στο 52′. Οι Ροδίτες βγήκαν μπροστά για να πιέσουν χωρίς όμως αποτέλεσμα. Έτσι το 2-0 δεν άργησε να έρθει, με τον Μπάμπη Κωστούλα να σκοράρει στο 71′. Τίποτα δεν άλλαξε στο υπόλοιπο του ματς και έτσι οι Πειραιώτες έφυγαν με ένα μεγάλο διπλό από τη Ρόδο.

Διαγόρας (Ντόστανιτς): Γαλάνης, Αρίας, Μανωλάκης, Σταματούλλας, Δημόπουλος, Παπατόλιος, Τσάβος, Τσιαντούλας, Λούκιτς, Λεσάι, Μανιάς.

Ολυμπιακός Β (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπα, Μπαγκαλιάνης, Σγουρός, Κουτσίδης, Κεραμίδας, Μπρίνιτς, Κωστούλας, Κεϊτά, Μουζακίτης, Αργυρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ