Πέρασε σαν σίφουνας από την Ηλιούπολη η Athens Kallithea (0-4,vid)

Πέρασε σαν σίφουνας από την Ηλιούπολη η Athens Kallithea (0-4,vid)

Η Athens Kallithea διέλυσε με 4-0 την Ηλιούπολη στην πρεμιέρα της στα πλέι οφ του Νοτίου ομίλου και ξέφυγε με +5 από τα Χανιά.

Με το… καλημέρα στα playoffs του Β’ ομίλου της Super League 2 η Athens Kallithea απέκτησε ακόμη μεγαλύτερο προβάδισμα για την άνοδο στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία.

Εκμεταλλευόμενη τη «βαριά» ήττα των Χανίων στη Νεάπολη από τον Ιωνικό (5-1), η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη διέλυσε εκτός έδρας με 4-0 την Ηλιούπολη στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος και ξέφυγε με +5 βαθμούς από τους Κρήτες και +6 από τον Ιωνικό (σ.σ. η Καλαμάτα είχε ρεπό στην πρεμιέρα), δείχνοντας από νωρίς ότι παραμένει το απόλυτο φαβορί για να επιστρέψει στα «μεγάλα σαλόνια» μετά από 18 χρόνια (το 2005/2006 ήταν η τελευταία σεζόν που αγωνίστηκε στην Α΄ Εθνική).

Διαβάστε επίσης: Εθνική ομάδα: Aναζητώντας τον δικό της… ήρωα!

Η «σεμνή τελετή» στην Ηλιούπολη είχε τελειώσει από το πρώτο 45λεπτο, διάστημα στο οποίο οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τα τρία από τα τέσσερα γκολ της ευρείας νίκης τους. Την αρχή έκανε ο Λουκίνας στο 10′, ακολούθησε στο 16′ ο Ντεμέτριους και στο 40′ ο Μανθάτης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

«Το κερασάκι στην τούτα» έβαλε ο Τόρες στο 63ο λεπτό. Να σημειωθεί ότι με τη νίκη αυτή η Καλλιθέα έκανε το 3Χ3 με την Ηλιούπολη στην τρέχουσα περίοδο, καθώς είχε επικρατήσει και στα δύο ματς της κανονικής περιόδου του Β΄ ομίλου με 2-1.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής των Play Off:

Ιωνικός – Χανιά 5-1

Ηλιούπολη – Athens Kallithea FC 0-4

Ρεπό: Καλαμάτα

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PLAY OFF (σε 1 αγ.)

1. Athens Kallithea FC 27

2. Χανιά 22

3. Ιωνικός 21

4. Καλαμάτα 18 -0αγ.

5. Ηλιούπολη 18

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ