Στην Super League μετά από 18 χρόνια η Athens Kallithea (1-1,vids)

Στην Super League μετά από 18 χρόνια η Athens Kallithea (1-1,vids)

Η Athens Kallithea ήρθε ισόπαλη 1-1 με τα Χανιά στο «Ελ Πάσο» και εξασφάλισε την άνοδο της στη Stoiximan Super League μετά από 18 χρόνια - Εντός έδρας νίκη για την Ηλιούπολη επί της Καλαμάτας (2-1)

Επιστροφή στα σαλόνια της Super League μετά από 18 χρόνια για την Athens Kallithea.

Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη αναδείχθηκε σήμερα (9/5) ισόπαλη 1-1 με τα Χανιά στο «Γρηγόρης Λαμπράκης», σε αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική των play-offs στον Β΄ όμιλο της Super League 2, και «σφράγισε» την επιστροφή της στην πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2005-06, όταν υποβιβάστηκε.

Διαβάστε επίσης: Από το Τελ Αβίβ στο Βερολίνο: Το 13ο Final Four του Ολυμπιακού! (vids)

Τα Χανιά προηγήθηκαν στο 15ο λεπτό του αγώνα με το γκολ του Νίλι, ωστόσο η Athens Kallithea ισοφάρισε με τον Μαρότα στο 32΄, με το 1-1 να διατηρείται ως το τέλος και τους γηπεδούχους να παίρνουν τον βαθμό που χρειάζονταν και να πανηγυρίζουν την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία μετά από 18 χρόνια.

Athens Kallithea (Βοσνιάδης): Κότσαρης, Μεχίας, Μαρότα, Μανθάτης ((90′ Βλάχος), Μπουλούλης, Ματίγια (71′ Τσιντώνης), Σίλβα, Μουτίνιο (46′ Μουστακόπουλος), Ντεμέτριους (84′ Ουές), Κυνηγόπουλος (46′ Βασιλόγιαννης), Λουκίνας.

Χανιά (Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Ματάους (40 λ.τ. Μαζουλουξής), Μπάτζιος, Κατσουρρί, Σίλα, Λεμονής, Ντιαζ, Τσέλιος, Νίλι (80′ Κόλα), Μανουσάκης (71′ Ελευθεριάδης), Μάναλης.

Στην άλλη αναμέτρηση της αγωνιστικής, η Ηλιούπολη νίκησε 2-1 την Καλαμάτα, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς. Τα τέρματα των γηπεδούχων σημείωσαν οι Βενάρδος (49΄) και Κόστα (90+3΄), ενώ η «μαύρη θύελλα» είχε ισοφαρίσει προσωρινά με το πέναλτι του Ακόστα στο 62΄.

Στις αναμετρήσεις για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ του Β΄ Ομίλου της Super League 2 σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:

Athens Kallithea FC – Χανιά 1-1

Ηλιούπολη – Καλαμάτα 2-1

Ρεπό: Ιωνικός

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Athens Kallithea FC 38

2. Χανιά 32

3. Ηλιούπολη 28 -6αγ.

4. Ιωνικός 27 -6αγ.

5. Καλαμάτα 19 -6αγ.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης Athens Kallithea – Χανιά:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ