Μπάχαλο με Σούπερ Λίγκα 1 και 2 για άνοδο και υποβιβασμό

Μπάχαλο με Σούπερ Λίγκα 1 και 2 για άνοδο και υποβιβασμό

Οι προκηρύξεις των δύο διοργανώσεων συγκρούονται στον αριθμό και τον τρόπο του υποβιβασμού και της ανόδου.

Σε περίπου ένα μήνα ξεκινάει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας και ουδείς γνωρίζει ακριβώς πόσες ομάδες θα πέσουν στη Σούπερ Λίγκα 2, καθώς οι προκηρύξεις των δύο διοργανώσεων συγκρούονται στον αριθμό και τον τρόπο του υποβιβασμού και της ανόδου.

Συγκεκριμένα, η προκήρυξη της Σούπερ Λίγκας 1 προβλέπει τον απευθείας υποβιβασμό της ομάδας που θα τερματίσει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και αγώνα μπαράζ της 13ης με την δεύτερη της Σούπερ Λίγκας 2. Αντιθέτως, η προκήρυξη της Σούπερ Λίγκας 2 προβλέπει την απευθείας των ομάδων που θα τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις!

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ στη συνεδρίαση που θα γίνει στις 31 Ιουλίου θα επιληφθεί επί του θέματος, προκειμένου να αποφασιστεί τι μέλλει γενέσθαι με τις δύο διοργανώσεις. Πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν/ανέβουν αντίστοιχα, αλλά και με ποιον τρόπο θα συμβεί.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η προκήρυξη της Σούπερ Λίγκας δύο προβλέπει τον απευθείας υποβιβασμό των δύο τελευταίων ομάδων στη Football League, αλλά και τη διεξαγωγή μίνι – πρωταθλήματος στο τέλος της σεζόν με play off και play out.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ