Τραγωδία στην Καλαμαριά: Νεκρός φίλαθλος μετά από διαπληκτισμό

Τραγωδία στην Καλαμαριά: Νεκρός φίλαθλος μετά από διαπληκτισμό

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε στην Καλαμαριά, καθώς ένας φίλαθλος του Απόλλωνα Πόντου έχασε τη ζωή του μετά από διαπληκτισμό που είχε στις κερκίδες στον αγώνα του Απόλλωνα με τα Χανιά.

Σοκ στην Καλαμαριά!

Ένας φίλαθλος του Απόλλωνα Πόντου έχασε τη ζωή του στο ματς με τα Χανιά, μετά από διαπληκτισμό που είχε στις κερκίδες με έναν άλλον άνδρα. Αποτέλεσμα του καυγά αυτού ήταν να χτυπήσει στο κεφάλι ο άτυχος οπαδός και να χάσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας ήταν 71 ετών, ενώ ο άλλος άνθρωπος που ήταν στον καυγά συνελήφθη.

Ο προπονητής των Χανίων, Αλέκος Βοσνιάδης, αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις για το συγκεκριμένο συμβάν λέγοντας τα εξής: «Χάθηκε μια ζωή στο γήπεδο, δεν μπορούμε να κάνουμε δηλώσεις. Πρέπει να σταματήσει κάθε τέτοιο επεισόδιο. Έχουμε υποχρέωση όλοι να βοηθήσουμε ώστε να αποφεύγονται τέτοιες καταστάσεις. Αυτό ας είναι το τελευταίο τέτοιο περιστατικό».

Σχόλιο για το τραγικό συμβάν έκανε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, αναφέροντας πως: «Τραγικό το συμβάν του θανάτου ηλικιωμένου στο γήπεδο της Καλαμαριάς, έπειτα από διαπληκτισμό με συνομήλικό του, που συνελήφθη. Καταδεικνύει την ανάγκη να αντιληφθούμε πως το ποδόσφαιρο, ο αθλητισμός, είναι ψυχαγωγία, όχι χώρος εκτόνωσης διαφορών. Συλλυπητήρια στους οικείους του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ