Δόξα Δράμας-Απόλλων Λάρισας 0-0

Δόξα Δράμας-Απόλλων Λάρισας 0-0

Δόξα Δράμας και Απόλλων Λάρισας ήρθαν ισόπαλοι με 0-0 στο πρώτο ματς της 3ης αγωνιστικής της Super League 2.

H αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Super League 2 άνοιξε με τον αγώνα της Δόξας Δράμας με τον Απόλλωνα Λάρισας, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με 0-0.

Δόξα και Απόλλων μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις σε ένα ματς που είχε φάσεις αλλά όχι γκολ. Στο 3′ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ, με τη σέντρα-σουτ του Τασιούλη να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια το σουτ του Λίταινα αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Γενικότερα ο αγώνας ήταν αρκετά ισορροπημένος με το 0-0 να μένει μέχρι τέλους. Η Δόξα Δράμας ανέβηκε στην 4η θέση με 4 βαθμούς και είναι ισόβαθμη με τον Απόλλωνα Λάρισας, μετά το πέρας τριών αγωνιστικών.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Ανυφαντάκης): Μένκα, Σιώπης, Κουκόλης, Καψάλης, Παπαργυρίου, Πλέγας, Πινδώνης, Χάμοντ, Κρητικός (68′ Αποστολίδης, 77′ Αναστασίου), Κόντος (73′ Ρόβας), Ιωαννίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Άριαν Μπελά): Γκέκας, Σκούπρα, Σουλιώτης, Κωστούλας, Κουρτεσιώτης, Χατζής, Ναζίμ (74′ Μπρέμπος), Λίταινας (88′ Σιφναίος), Τασιούλης (51′ Νύκταρης), Γκουστάβο, Μπαστακός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ