Εργοτέλης-Παναχαϊκή 2-1 (vid)

Εργοτέλης-Παναχαϊκή 2-1 (vid)

Ο Εργοτέλης επιβλήθηκε 2-1 της Παναχαϊκής στο Ηράκλειο με τέρματα των Ροβίθη, Κβάντενγκ από το πρώτο μέρος και την πλησίασε στους δύο βαθμούς, μπαίνοντας στην εξάδα.

Στο ματς που άνοιξε την αυλαία της έβδομης αγωνιστικής της Super League 2, ο Εργοτέλης νίκησε 2-1 την Παναχαϊκή και σημείωσε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του εντός έδρας.

Οι Κρητικοί προέρχονταν από την ήττα στην έδρα του Απόλλωνα Λάρισας και γνώριζαν ότι δεν είχαν περαιτέρω περιθώρια για απώλειες. Αντίθετα οι Πατρινοί με νίκη θα ανέβαιναν προσωρινά μόνοι στην κορυφή.

Το τελικό 2-1 όμως υπέρ των γηπεδούχων, έστειλε τον Εργοτέλη στους 10 βαθμούς, με τους Πατρινούς να χάνουν σημαντικό έδαφος στη μάχη της κορυφής.

Οι Κρητικοί άνοιξαν το σκορ στο 17′ με το όμορφο πλασέ του Ροβίθη και έπειτα από εκπληκτική ομαδική ενέργεια, διπλασίασαν τα τέρματά τους 11 λεπτά αργότερα με τον Κβάντενγκ.

Η Παναχαϊκή δεν το έβαλε κάτω και μείωσε με τον μόνιμο σκόρερ της Μωραΐτη στο 42ο λεπτό, δίνοντας ενδιαφέρον ενόψει δεύτερου ημιχρόνου.

Στα 45 λεπτά που απέμεναν, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην εστία των Κρητικών, ο Μαυριάς έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι στο 78ο λεπτό, ο Εργοτέλης είχε επίσης κάποιες ευκαιρίες, αλλά τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, για το τελικό 2-1.

Δείτε τα highlights:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ