Λεβαδειακός- Εργοτέλης 1-0

Λεβαδειακός- Εργοτέλης 1-0

Ο Λεβαδειακός επικράτησε 1-0 του Εργοτέλη με γκολ του Ιωαννίδη από το πρώτο ημίχρονο και ανέβηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας τους Κρητικούς στην ζώνη των play-outs υποβιβασμού.

Ο Λεβαδειακός επικράτησε 1-0 του Εργοτέλη και σημείωσε την τρίτη συνεχόμενη νίκη εντός έδρας στη Super League 2. Eπέστρεψαν στις νίκες οι Βοιωτοί, έπειτα από δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.

Αντίθετα οι Κρητικοί για άλλη μια αγωνιστική δεν κατάφεραν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα μακριά από το «Παγκρήτειο», παραμένοντας χωρίς «διπλό» στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά το ματς και στο 31’ ο Ιωαννίδης με καταπληκτικό σουτ, ύστερα από ωραία ατομική ενέργεια, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Μετά το γκολ που δέχτηκε ο Εργοτέλης, ανέβασε ρυθμούς, όμως η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της και δεν επέτρεψε στους αντιπάλους της να δημιουργήσουν κινδύνους.

Το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος, με τους Βοιωτούς να επιστρέφουν στις νίκες.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Αντωνίου): Μπάγιτς, Άνγκουα, Αργυρόπουλος, Βήχος, Λιάγκας, Καραχάλιος, Νίκας, Κοζορώνης, Ιωαννίδης (90’+2′ Καστιγιόν), Μάντζιος (77′ Ορφανίδης), Συμελίδης (88′ Τσάπρας).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Πέιος, Μπάτζιος, Προβυδάκης (84′ Μπότε), Μπούσης (64′ Κοιλιάρας), Μπρους, Γροντής, Τσέλιος, Μπουρσέλης (73′ Αζίζι), Ροβίθης, Έφορντ.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου

Λεβαδειακός – Εργοτέλης 1-0 (31′ Ιωαννίδης)

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου

15:00 Πλατανιάς – Κέρκυρα

15:00 Απόλλων Σμύρνης – Α.Ε. Καραϊσκάκης

15:00 Απόλλων Λάρισας – Απόλλων Πόντου

17:30 ΠΑΣ Γιάννινα – Δόξα Δράμας (ΕΡΤ Sports)

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου

17:00 Παναχαϊκή – Χανιά (ΕΡΤ Sports)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ